Myyntiedustaja lastentarvikkeiden pariin, REIREI AB
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020
Onko sinulla taustaa myynnistä ja haluat jatkaa kehitystäsi strategisessa roolissa, missä tarkoituksenasi on keskittyä pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja kehittää uusia liiketoimintamahdollisuuksia? Nyt sinulla on hyvä tilaisuus jatkaa uraasi toimialalla, missä on paljon kasvupotentiaalia, yrityksessä joka arvostaa yhteisiä saavutuksia ja korostaa hyvän työyhteisön tärkeyttä. Hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme

Tässä roolissa tulet työskentelemään REIREIn asiakkaiden kanssa lasten tuotteiden parissa. Olet vastuussa yrityksen olemassa olevista asiakkaista Suomessa, jotka ovat pääosin yksityisyrittäjiä, ketjuja sekä verkkokauppoja. Tulet olemaan niin tuoteasiantuntija kuin toimiala-asiantuntija. Tässä roolissa pääset toimimaan myös asiakkaiden neuvonantajana.
Tulet olemaan paljon yhteyksissä yrityksen sisäisiin sidosryhmiin. REIREI:llä kaikki puhaltavat yhteen hiileen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
Toimialueenasi toimii koko Suomi.
TYÖNKUVA

* Prospektointi ja kylmäsoitot asiakkaille
* Tapaamisten järjestäminen ja ennakkomyynti Zoomin välityksellä
* Myyntitapaamiset asiakkaiden kanssa
* Leadien käsittely
* Asiakkaiden myymälähenkilökunnan kouluttaminen tuotteiden osalta
* Vastuu Suomen markkinasta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aikaisempaa myyntikokemusta sekä hyvää ymmärrystä myyntiprosesseista.
* Aikaisempaa kokemusta asiakkauuksien ylläpidostö ja pitkäaikaisesta hoitamisesta
* Hyvät IT-taidot. Olet tottunut käyttämään Exceliä ja Google Sheetisä, sekä asiakkuushallintajärjestelmiä, esim. Salesforcea.
* B-ajokortti
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito. Tulet kommunikoimaan sisäisesti lähinnä engIanniksi, mutta myös ruotsiksi, mikäli hallitsen myös sen kielen. Asiakkaiden kanssa kommunikoit pääosin suomeksi.


Ruotsin kielen osaaminen katsotaan suureksi eduksi tehtävässä.

Eduksi katsotaan mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta vähittäiskaupasta sekä myyntikokemusta ruoka-, urheilu-, vapaa-ajan-, tai apeekkialan kokemusta.

Persoonaltasi olet


* Yrittäjähenkinen
* Joustava
* Kehittymishaluinen
* Vastuuntuntoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen, Rekrytointi asiakasyritykseen
* Sijainti: Koko Suomi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä REIREI:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
REIREI perustettiin vuonna 2011 Linköpingiin, Ruotsiin. REIREI myy asiakkailleen innovatiivia tuotteita, jotka ovat suunnattu vauvoille ja lapsille. Tuotteet ovat todella laadukkaita ja nykyaikaista designia. Nykyisiä brändejä ovat mm. UPPAbaby, AeroSleep, Elvie, Ergobaby, Baby Tula, Babyzen, Zazu and Ubbi. Uusia brändejä tulee kokoajan lisää.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386335
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki