(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja / Lantmännen Aspen
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019


Lantmännen Aspen on maailman johtava erikoispolttoaineiden valmistaja. Aspen tarjoaa ympäristöystävällisempiä polttoaineita pienkoneisiin metsätalouden, puutarhanhoidon, veneilyn ja moottoriurheilun parissa. Myös Agro Oil on osa Aspen Groupia. Lantmännen-konserni on ruotsalaisten maanviljelijöiden omistama Pohjoismaiden johtava toimija maatalouden, konetekniikan, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla. Lantmännenillä on 10 000 työntekijää, toimintaa 22 maassa ja noin 4 miljardin euron vuosittainen liikevaihto. Yhdessä me kannamme vastuumme pellosta pöytään ja panostamme tuotekehitykseen sekä kestävään kehitykseen. lantmannen.com  Aspenin pääkonttori sijaitsee Hindåsissa Ruotsissa, jossa myös tuotteiden valmistus tapahtuu. Lisää tietoa löytyy: fi.aspen.se

Etsimme nyt innostunutta ja aikaansaavaa

Myyntiedustajaa

vastaamaan Aspenin ja Agrolin tuoteperheestä Suomessa.  Vastaat koko myyntiprosessista, sisältäen uusasiakashankinnan, myyntitapaamiset, kampanjoiden järjestämisen sekä jälleenmyyjien koulutuksen. Suhtaudut intohimoisesti asiakkaiden ja jälleenmyyjien verkoston ja hyvien yhteistyösuhteiden luomiseen. Pidät työstä, jossa maisema vaihtuu ja autossa tulee vietettyä paljon aikaa. Olet sosiaalinen sekä sujuva kommunikoimaan ja tulet kaikenlaisten asiakkaiden kanssa hyvin toimeen.

Toimintatavaltasi olet suunnitelmallisesti tuloksia tavoitteleva, haasteista motivoituva ja järjestelmällinen. Kyky löytää yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin auttaa tehtävässä menestymistä. Kokemus metsänhoidon tai puutarhanhoidon alalta yhdistettynä vankkaan myyntikokemukseen antaa sinulle erityisen hyvät lähtökohdat tehtävään. Puhut sujuvasti suomea ja englantia, ruotsin kielen taito on ehdottomasti plussaa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työnkuvan ja auton käyttöösi, jonka lisäksi pääset osaksi kasvavaa kansainvälistä organisaatiota ja sen tarjoamia kehitys- ja uramahdollisuuksia. Tehtäväsi alussa saat kattavan perehdytyksen tutustumalla kollegoiden toimintaan Ruotsissa. Tämä tuki on toki käytössäsi myös jokapäiväisessä työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Sales Manager, Fredrik Pedersen puh. + 46 720 85 70 09 maanantaina 23.9.2019 kello 10–12:00 ja muina aikoina MPS konsultit Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413 ja Esa Komonen, puh. 020 746 9410. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta heti tai viimeistään 25.9.2019 mennessä.