(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja LähiTapiolalle
LähiTapiola Pohjanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Sinä urasi alkuvaiheessa oleva myyntitykki tai kokeneempi alan konkari, tahdotko päästä työskentelemään asiakkaiden turvallisuuden puolesta? Oletko elementissäsi uusasiakashankinnassa ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa? Jos nyökkäsit innokkaasti, jatka lukemista!

Asiakkaamme LähiTapiola Pohjanmaa palvelee asiakkaitaan kaksikielisellä Pohjanmaan rannikolla ja on vahva markkinajohtaja koko alueella. LähiTapiolan Vaasan tiimi on nyt vailla myynnillistä ja energistä myyntiedustajaa. LähiTapiolan myyntiedustajana toimit itsenäisenä yrittäjänä ja huolehdit asiakkaiden turvasta, hyödyntäen LähiTapiolan monipuolisia elämänturvapalveluita. Tehtävässä pääset hankkimaan uusia asiakkaita ja järjestämään tapaamisia heidän kanssaan.

LähiTapiola tarjoaa myynnistä kiinnostuneelle mielenkiintoisen ja haastavan työpaikan, yhdessä finanssialan vetovoimaisimmista työpaikoista. Pääset mukaan rakentamaan kotimaisen finanssialan tulevaisuutta. LähiTapiolan toimistolla sinua ovat vastassa mukava ja osaava työyhteisö sekä kilpailukykyiset ja ainutlaatuiset tuotteet. Saat kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään, sekä tulokseen sidotun palkkion. LähiTapiola tarjoaa erinomaisen ponnahduslaudan finanssialalle. Tehtävässä on myös mahdollista päästä etenemään uralla eteenpäin.

Erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä raudanluja tahto ja asenne edesauttavat tehtävässä menestymistä. Tärkeää on myös osata johtaa omaa työtä. Voit olla koulutukseltasi kaupan alan osaaja, uraasi aloittava, kokeneempi myyjä tai vaikka uutta suuntaa urallasi kaipaava. Mikäli suhtaudut intohimoisesti myynti- ja asiakaspalvelutyöhön, nautit tavoitteista, ihmisten kohtaamisesta ja olet kiinnostunut finanssialasta, etsimme juuri sinua!

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si meille pian. Saatamme soitella haastatteluun ja hakuaikana, joten ei kannata aikailla! Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit olla yhteydessä Baronan Viivi Härköseen: 050-5966328.