(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja - Kouvola
Kouvolan Kuivajää Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020
Dry Ice Finland on ympäristöystävällisen puhdistuksen edelläkävijä. Aloitimme toimintamme 2014 ja olemme palvelleet jo satoja yrityksiä, taloyhtiöitä sekä tuhansia yksityishenkilöitä eri tyyppisissä käyttökohteissa. Tarjoamme kuivajääpuhdistuspalvelua valtakunnallisesti ja olemmekin monen merkittävän kansallisen ja kansainvälisen yrityksen luotettu puhdistuspalvelun tuottaja.Kattavan puhaltajaverkostomme lisäksi etuinamme on markkinoiden tehokkain kalusto sekä oma kuivajäätuotanto. Nämä mahdollistavat puhdistusten tekemisen nopeasti, kustannustehokkaasti sekä laadukkaasti.Tuotevalikoimaamme kuuluu puhdistuspalvelun lisäksi myös kuivajääpuhaltimien ja -tarvikkeiden myynti. Maahantuomme saksalaisia ICS:n puhaltimia. Lisäksi valmistamme itse tuotantolaitoksillamme Kouvolassa ja Oulussa markkinoiden parasta premium kuivajäätä, jota myymme teollisuuteen, yrityksille, yksityishenkilöille sekä kuivajääpuhallustarpeisiin. Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme Dry Ice Finlandille aktiivista myyntiedustajaa Kymenlaakson alueelle. Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Tehtäviisi kuuluvat Kymenlaakson seudulla uusasiakashankinta. Selvität itsenäisesti alueesi potentiaalisia asiakkaita, sovit tapaamisia ja kartoitat heidän tarpeitaan ja tarjoat ratkaisuja asiakaslähtöisesti. Teet tunnetuksi ympäristöystävällisen kuivajääpuhalluksen monipuolisia mahdollisuuksia asiakkaillesi kertomalla sekä konkreettisesti tekemällä työnäytteitä asiakkaiden kohteissa. Tähän saat kattavan perehdytyksen. Asiakkaitasi ovat niin yksityiset kuin kiinteistö- rakennus ja teollisuustoimialan yritysasiakkaat. Työskentelet itsenäisesti asiakasrajapinnassa, mutta tukenasi on kokenut myyntitiimi. 
Olet etsimämme henkilö, jos sinulle on jo kertynyt kokemusta myyntityöstä sekä tuntemusta teollisuus, rakennus tai kiinteistötoimialalta. Olet myyntihenkinen ja sinulla on kyky kuunnella asiakkaan tarpeita. Sujuvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja asiakaslähtöinen ajattelutapa auttavat sinua tehtävässä menestymisessä. Sinulta löytyvät ajan tasalla olevat it-taidot. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen myyntityön innovatiivisen ja ympäristöystävällisen palvelun parissa kasvuyrityksessä. Pääset tekemään töitä huipputiimissä, joka on edelläkävijä ja Suomen ykkönen kuivajään puhaltamisessa. Työ tarjoaa haasteita ja mahdollisuuden kehittyä edelleen myynnin ammattilaisena. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen työllesi. Tehtävässä on kiinteän palkan lisäksi tuloksiin perustuva palkkaus ilman ylärajaa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.
Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.10.2020 mennessä verkkosivuilla https://www.eilakaisla.fi/avoimet-työpaikat.