(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja, konepajateollisuuden huoltoyritys Edufix Oy :lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Kasvunsa tueksi Edufix Oy etsii myyntihenkistä ja kunnianhimoista myyntiedustaja valtaamaan koko Suomen metalliteollisuuden markkinat tarjoamalla lastuamisnestettä asiakkaiden tarpeisiin. Myyntiedustajana vastaat koko myyntiputkesta, aina uusasiakashankinnasta omien asiakkuuksien ylläpitoon ja kehittämiseen asti. Tehtävä on vastuullinen mutta itsenäinen, joka mahdollistaa sen, että asiakastapaamisia lukuun ottamatta voit tehdä töitä lähes missä vain. Jos tehtävä kiinnostaa, vakuuta meidät siitä, että sinä olisit juuri oikea myyntiedustaja Edufix Oy:lle. Etenemme haussa nopeasti, joten älä aikaile hakemuksen jättämistä!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Myyntiedustajaa!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Edufix Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tehtävänäsi on myydä Edufix Oy:n tarjoamaa lastuamisnestettä asiakkaille ympäri Suomea. Etsimme myyntihenkistä ja kunnianhimoista myyntiedustajaa itsenäiseen myyntitehtävään, jossa tavoitteesi on myydä pääasiassa lastuamisnestettä, mutta myös muita yrityksen tuotteita esimerkiksi hionta- ja leikkuuöljyjä. Vastuullasi on koko myyntiprosessi prospektoinnista ja uusasiakashankinnasta omien asiakkuuksien ylläpitoon ja kehittämiseen sekä tarjousten laatimiseen.

Tehtäväsi on itsenäinen ja mahdollistaa työskentelyn siellä missä itsellesi sopii. Virallinen asemapaikkasi voi olla esimerkiksi Tampereella tai joustavasti lähes missä päin ympäri Suomea. Työaikasi kuluu pääsääntöisesti asiakkaiden parissa Tampereella sekä Keski- ja Pohjois-Suomen alueella.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Vastuu koko myyntiputkesta
* Uusasiakashankinta
* Asiakaskäynnit ympäri Suomea, pääasiallisesti Tampereen alueella
* Asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen
* Tarjousten laatiminen


Tehtävässä pääset myymään tuotetta, joka on yksi alan parhaista ja laadukkaimmista. Lastuamisnesteentekniikkaan sinut perehdytetään kattavasti. Tarjolla on laaja asiakaskunta, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä menestymään tehtävässäsi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta myyntityöstä, mutta voit olla myös jo kokenut myynnin ammattilainen. Myyntikokemustakin tärkeämpää on, että etsimällämme henkilöllä on tietämystä konepaja-alasta/teollisuudesta ja pystyt keskustelemaan asiakkaiden kanssa alaan liittyvistä aiheista. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä haluat työskennellä yhdessä asiakkaiden parissa. Myyntihenkisyys, oma-aloitteisuus ja tavoitteellinen asenne ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Tehtävä sisältää paljon matkustamista, joten odotamme hakijalta matkustamisvalmiutta sekä B-ajokorttia. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielitaitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tietämystä konepaja-alasta/teollisuudesta
* Hyvät vuorovaikutustaidot sekä halu työskennellä asiakkaiden parissa
* Myyntihenkinen, oma-aloitteinen ja tavoitteellinen asenne
* B-ajokortti ja auto käytössä, sillä tehtävä sisältää paljon matkustamista
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Asiakaskäynnit ympäri Suomea, noin 2-3 päivää viikossa, muulloin vapaasti päätettävissä missä työskentelee

Palkka: Kiinteä, tai kiinteä+provikka ja lisäksi kilometrit sekä päivärahat maksetaan

Julkaisupäivämäärä: 31.01.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Edufix Oy on vuonna 2005 perustettu metallintyöstökoneiden asennukseen, huoltoon ja käyttöön erikoistunut konepajateollisuuden huoltoyritys. Yritys tarjoaa ammattitaidolla tehtyjä työstökoneiden modernisointia, sertifioituja koulutuksia ja työstökoneiden mittauksia. Edufix Oy toimii koko Suomen alueella.