(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja, kokoaikainen, Europicnic Oy, Helsinki
Europicnic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2019

Innostutko B2B myynnin tehtävistä tunnetun brändin edustajana? Löytyykö sinulta hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halu tehdä itsenäistä myyntityötä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Myyntiedustaja!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Europicnicille oma-aloitteista Myyntiedustajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on vakituinen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Myyntiedustajan tehtävä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tehdä myynnin tehtäviä kokonaisvaltaisesti laajan tuotevalikoiman parissa. Kyseinen tehtävä keskittyy Ruokakeskon myymälöihin Etelä-Suomessa ja sen ympärille sijoittuvien käyntiohjelmien suunnitteluun sekä asiakastapaamisiin. Tehtävässä menestyy myyntiin intohimoisesti suhtautuva ja hieman jo vastaavasta tehtävästä kokemusta kerännyt aktiivinen tekijä.

Kotimainen perheyritys Europicnic on tarjonnut aitoja ja alkuperäisiä makuja ja uutuuksia maailmalta jo yli 20 vuoden ajan. Yrityksen tuotteita ovat muun muassa pakasteleivonnaiset ja sulatusta vaille valmiit tuotteet. Europicnic maahantuo, myy ja jakelee leivonnaisia sekä muita elintarvikkeita kaikkialta maailmasta. Jatkuvasti kehittyvä erilaisten tuotteiden valikoima ja klassikkotuotteiden suosio jatkaa nousuaan vuodesta toiseen. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu nykyään noin 200 tuotetta. Lisätietoja yrityksestä: http://europicnic.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Pidät yhteyttä oman asiakaslistasi kauppiaisiin ja sovit tapaamisia heidän kanssaan
 • Matkustat Etelä-Suomen alueella asiakaskäynneillä suunnittelemasi käyntiohjelman mukaisesti
 • Hallitset omaa asiakaskoriasi ja toimit itsenäisissä myynnin tehtävissä

Odotamme sinulta

 • Aikaisempaa kokemusta tai soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi menekinedistäjänä tai elintarvikealalta
 • Avointa, positiivista ja kehittymishaluista työotetta
 • Valmiutta tehdä liikkuvaa myyntityötä Etelä-Suomen alueella
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Motivaatiota itsenäiseen myyntityöhön ja kiinnostusta työskennellä elintarvikemyynnin parissa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittyä B2B-myynnin vahvaksi osaajaksi 
 • Tehdä töitä vapaassa ja kannustavassa työympäristössä 
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta ison ja houkuttelevan brändin edustajana
 • Päästä ammattitaitoiseen työyhteisöön jossa on rento tekemisen meininki
 • Kilpailukykyiseen kiinteään kuukausipalkkaan, vapaaseen autoetuun sekä virike- ja lounasetuihin

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 29.4, mutta nopeus on valttia. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää tiia.maenpaa@studentwork.com / +358504637212. Tiia Mäenpään loman ajan (15.4-24.4) voit kysyä lisätietoja tehtävästä Christina Fagerstömiltä christina.fagerstrom@studentwork.com / +358504637212.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.