(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja / kesätyö
Promotion Point

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

MYYNTIEDUSTAJA KESÄKSI, TAI MIKSEI PIDEMMÄKSIKIN AIKAA!

Nyt sinulla, tulevaisuuden tähtimyyjällä, on mahdollisuus päästä tekemään töitä tunnettujen brändien ja kivojen, samanhenkisten työkavereiden kanssa. Teemme töitä tiimeissä näyttävillä ständeillä eri puolilla Suomea: työssäsi pääset tapaamaan asiakkaita kasvotusten ja myymään asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivia tuotteita ja palveluita. Hyvin tehty myyntityö on parasta mahdollista asiakaspalvelua!

AI MIKÄ PROMOTION POINT?

Olemme vahva myynnillinen promootio- ja kohtaamistoimisto. Teemme töitä tunnettujen brändien kanssa: kukapa ei tunnistaisi Helsingin Sanomia, Vantaan Energiaa, Suomen Punaista Ristiä, WWF:ia tai vaikkapa Heleniä? Niinpä.

Meillä työntekijät ovat osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kaikilla on nimi ja persoona. Meillä kun menestyy niin moni taustasta riippumatta: Olit sitten uraasi aloitteleva myyjä, huippu-urheilija, asiakaspalvelun ammattilainen tai opiskelija, Promotion Pointilta voit löytää oman paikkasi!

Tavoitteellinen asenne, rohkeus ja aito kiinnostus myyntityötä kohtaan kuuluvat ihannemyyjämme ominaisuuksiin. Koska haluamme antaa sinulle mahdollisuuden onnistua, koulutamme ja perehdytämme sekä uusia että kokeneempia myyjiämme jatkuvasti. Uuden myyjän ensimmäisissä vuoroissa on aina mukana kokeneempi konkari jolta saat parhaan mahdollisen tuen ja toimivimmat vinkit. Meillä onnistumisista palkitaan - konkreettisesti!

Mitäpä jos tekisit tänä kesänä jotain oikeasti erilaista? Ole rohkea; rakastu työpaikkaan ja löydä unelmiesi työ meiltä!

Voit soittaa solujohtajallemme Juliukselle, puh. 040 190 4621, laittaa WhatsAppilla esim. pienen videohakemuksen tai lähettää hakemuksesi alla olevasta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi heti!