Myyntiedustaja Horeca - alalle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Innostutko vai jopa suorastaan huumaannut myyntityöstä? Sydämesi sykkii myös asiakaspalvelulle? Oletko taustaltasi esimerkiksi ravintola - alan osaaja tai vähittäiskaupan tekijä? Jos vastaat kyllä, tässä voi olla seuraava työpaikkasi!

Kanta - Hämeen Tuoretuote Oy kuuluu Suomen Palvelutukkureihin. Tuoretuote on Suomen suurimpia yksityisiä päivittäistavaroiden tukkuliikkeitä. He palvelevat ammattilaisia niin suurkeittiöalalla kuin vähittäiskaupassakin. Tutustu yritykseen lisää osoitteessa www.tuoretuote.com ja Palvelutukkureista voit lukea lisää osoitteessa www.palvelutukkurit.fi.

Haemme asiakkaallemme Kanta-Hämeen Tuoretuoteelle Myyntiedustajaa horeca - alalle.

Työsi muodostuu myyntityöstä uusasiakashankinnan parissa. Huolehdit asiakastyytyväisyydestä tarjoamalla heille heidän tarpeisiinsa sopivia tuotteita. Työsi on varmasti monipuolista, koska myös asiakasyrityksesi ovat sitä. Asiakkaasi löytyvät pääasiassa lounas- ja etnisistä ravintoloista. Työntekoalueesi on lähinnä Helsinki. 

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ja asennetta myyntityötä kohtaan, sekä asiakas edellä - ajattelutapaa. Nautit kun saat olla vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on aktiivinen ja oma - aloitteinen työote. Olet myös positiivinen, iloinen ja itsenäiseen työhön kykenevä, mutta myös hyvä tiimitekijä.

Odotamme sinulta kokemusta myyntitehtävistä ja vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla tulisi olla kokemusta esimerkiksi ravintola ja / tai päivittäistavarakaupasta. Työtaustaltasi voit olla vaikkapa kokki tai keittiömestari. Kokemus kenttämyyntityöstä on pelkkää plussaa. Tässä tehtävässä pärjäät suomen ja englannin kielellä. Sinulla tulee olla auto käytössä. 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn yhdessä Suomen suurimassa yksityisessä päivittäistavaroiden tukkuliikkeessä. Pääset myös osaksi mukavaa työporukkaa ja alkuun saat laadukkaan perehdytyksen. Palkkasi muodostuu sekä kiinteästä pohjapalkasta kuin henkilökohtaisesta myyntiprovisiostakin. Tässä tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus päästä hyville ansioille! Tehtävä on alkuun vuoden määräaikainen ja sitten sinulla on mahdollisuus vakinaistua Tuoretuotteelle.

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi, tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Lähetä hakemuksesi 29.6 mennessä ja kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollinen ajankohta työn aloittamiselle. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, 050 592 5575 ja katja.risu@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Avainsanat: myynti, asiakaspalvelija, uusasiakashankinta

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466263
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Päijät-Häme, Uusimaa