(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja Helsinki
KotiSun Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Tarve käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemärisaneeraukseen on tänä päivänä entistä ajankohtaisempaa valtaosalle Suomen pientaloista. Suurin osa suomalaisista pientaloista on rakennettu ennen 2000-lukua, jolloin putkistojen materiaalina on käytetty yleisimmin joko kuparia, valurautaa tai muuta metallia. Näille materiaaleille on tyypillistä tukkeutuminen, syöpyminen ja muu haurastuminen ajan myötä. Myös muoviputkilla toteutetuissa putkistoissa ja betoniviemäreissä on havaittu tänä päivänä ongelmia. Vakuutusyhtiöiden korvaussumma vesivahingoista on vuosittain jo yli 150 miljoonaa euroa.

Olemme erittäin vakuuttuneita toimintamme kyvystä vastata tähän tarpeeseen ja sen myötä myös tuleviin mahdollisuuksiin. Tavoitteemme on alusta asti tarjota omakotitaloasujalle laadukkaita putkiremontteja mahdollisimman vaivattomasti.

Haluatko Sinä olla osa KotiSunin myyntitiimiä?

Haemme Helsingin tiimiin MYYNTIEDUSTAJAA palvelemaan asiakkaitamme laadukkaiden tuotteidemme parissa Uudenmaan alueella. Tarjoamme tilaisuuden työskennellä alallaan maan tunnetuimmassa organisaatiossa. Voit olla kokenut ammattilainen tai intoa puhkuva uusi kasvo. Ihmisten parissa kasvotusten tehtävä myyntityö kysyy tekijältään paljon. Olet positiivinen, innostunut ja haluat oppia uutta. Autamme sinua monin tavoin sekä työurasi alussa että myöhemmin. Vahva ja hyvin johdettu asiakashankintaorganisaatio on myyntityösi tukena. Työskentelemme arkipäivisin ja työaikoihin voit itse vaikuttaa.

Pitkään kehittämämme koulutusputki auttaa sinut sisäistämään yrityksemme toimintatavat. Saat käyttöösi alan parhaat työkalut ja kehittämämme tietokantaohjelman, jonka avulla työkentän hahmottaminen ja asiakkaiden tavoittaminen käyvät helposti. Maksamme takuupalkan (1600 e/kk) mutta pääosin palkkauksesi muodostuu hyvistä provisioista ja bonuksista.

Paitsi asiakkaamme, myös työntekijämme ovat tyytyväisiä. Myyjämme viihtyvät työssään ja suurin osa esimiestehtävissä työskentelevistä kotisunilaisista on aloittanut myyjinä. Meillä Sinulla on tilaa kehittyä! Tule myymään palvelua, joka ehkäisee vesivahingolta jokaisen ihmisen tärkeimmän paikan -oman kodin.

Hae heti, sillä käsittelemme hakemuksia päivittäin.

Lisätiedot: Joonas Illikainen 040 702 6911

KotiSun Oy on vuonna 2006 perustettu talotekniikan palveluita omakotitaloihin ja pienkiinteistöihin tuottava yhtiö. Asiakkaanamme on vuosittain yli 3000 pienkiinteistöä ja tyytyväisiä asiakkaita meillä on yli 15 000. Olemmekin alallamme Suomen suurin toimija ja vuonna 2017 liikevaihtomme oli n. 43M e. Meitä kotisunilaisia on yli 400 henkilöä ja tarvitsemme nyt vahvan kasvumme tueksi lisää huipputekijöitä. KotiSun Groupin pääomistajia ovat vakavaraiset yhtiöt CapMan, eläkeyhtiö Varma ja Suomen Teollisuussijoitus Oy (Tesi).

Lue lisää: www.kotisun.fi