(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja Helsinki / Uusimaa
Solmaster Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018

Etsimme aktiivista ja kehittymishaluista myyntiedustajaa Helsingin / Uudenmaan myyntipiiriin Solmaster Chemicals -osastollemme.

Teollisuuskemikaalit-yksikkömme tuotteita ovat mm. metalliteollisuudessa käytettävät työstönesteet ja emulsiot, kuljetuskaluston pesuaineet, erilaiset rakennuskemikaalit sekä puhdistusaineet.

Toivomme sinulta:

  • vahvaa näyttöä myyntityöstä
  • kykyä itsenäiseen työhön
  • konepajateollisuuden työstönesteiden tuntemusta
  • kuljetuskaluston pesu- ja puhdistusaineiden tuntemusta
  • betoni- ja elementtiteollisuuden muottiöljyjen ja -emulsioiden tuntemusta

Tarjoamme mielenkiintoisen työn laadukkaiden ja arvostettujen tuotteiden parissa. Saat monipuolisen koulutuksen sekä teknisen tuen.

Solmasterin toimintafilosofiaan kuuluu vuoropuhelu asiakkaiden kanssa sekä vastuu yhteisestä ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Olemme biohajoavien tuotteiden edelläkävijä Pohjoismaissa, ja jatkamme aktiivista tuotekehitystä muuttuvien asiakastarpeiden mukaisesti.  

Kiinnostuitko vakituisesta työstä hyvämaineisessa ja kehittyvässä perheyhtiössä? Hae paikkaa heti. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot ja hakuohjeet:

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Matti Korkkinen puhelinvaihde (03) 780 2363, matkapuhelin 0400 495 022, matti.korkkinen@solmaster.fi

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen: matti.korkkinen@solmaster.fi tai Solmaster Oy, Tiiriskankaantie 6-8, 15860 Hollola