(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja, Fenix Sign Oy (Seinäjoki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Fenix Sign Oy on kotimainen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 60 henkeä ja liikevaihtomme on n 10 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi.

Fenix Sign Oy etsii nyt kauttamme myyntiedustajaa vastaamaan hinnannäyttötuotteiden, suurkuvatulosteiden ja miljöörakentamistuotteiden myynnistä Keski-Suomen sekä Keski- ja Etelä-Pohjanmaan alueella.

Myyntiedustajana työnkuvaasi kuuluu vähittäiskaupanalan asiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä edustamiemme tuotteiden myyntityö. Vastaat uusasiakashankinnasta sekä jo olemassa olevien asiakassuhteiden jatkuvasta kehittämisestä. Työskentelet kotitoimistolta käsin ja asut mielellään Seinäjoen lähistöllä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja tuloshakuista otetta myyntityöhön. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, innostut tuotteistamme ja saat positiivisella asenteellasi myös asiakkaamme innostumaan. Vähittäiskaupanalan tuntemus on eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta myyntialueellasi. Työtehtäviin kuuluu myös tilausten ja tarjousten tekeminen tilausjärjestelmäämme, joten odotamme perustason IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen nopeasti kehittyvässä organisaatiossamme sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ tarjoaa sinulle mielenkiintoisia haasteita sekä mahdollisuuden edetä työtehtävissä. Annamme sinulle perehdytyksen tuotteisiin ja työtehtävään. Työssäsi menestymistä tukevat aktiivinen myyntitiimi sekä hyvähenkinen ja kannustava työilmapiiri.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Fenix Signin palvelukseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sähköpostitse: Anette Tervakangas, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15, seniorikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.