(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIEDUSTAJA, Etelä-Suomi
Target Headhunting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Asiakkaamme on lähes 70:n asiantuntijan organisaatio, jonka toteuttaa katseet vangitsevia korkealaatuisia suurkuvatulosteita yrityksille, organisaatioille, kunnille, tapahtumiin, festivaaleille, kauppakeskuksille ja myymälöihin. Yhtiö palvelee asiakkaitaan Suomen lisäksi myös muissa pohjoismaissa. Yhtiö toteuttaa innovatiiviset ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin tarpeisiin laadusta ja parhaista materiaaleista tinkimättä.

Asiakasyrityksemme kasvaa ja tarvitsee osaavaa

MYYNTIEDUSTAJAA 

Tehtävä on monipuolinen ja erittäin mielenkiintoinen. Yritys tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia markkinointiin ja brändinrakentamiseen liittyviä tuotteita ja ratkaisuja suurkuvatulosteista kangas -ja vinyylitulosteisiin sekä tila -ja sisustusratkaisuista messu -ja tapahtumaratkaisuihin jne. Yritys käyttää tuotteissaan ja valmistusratkaisuissaan alan viimeisintä teknologiaa. Tiimi on osoittanut toiminnallaan innovatiivisuuden huippua. Kiinnostuitko?!

Tehtävässäsi vastaat Etelä-Suomen uusien asiakkuuksien luomisesta ja niiden kehittämisestä – olipa kysymyksessä isot keskusliikkeet tai pienemmät mainostoimistot. Sinulla on vahvat näytöt alan asiakassuhteiden rakentamisesta ja niiden edelleen kehittämisestä. 

Toivomme Sinulta vähintään noin 5 vuoden kokemusta alan tehtävistä sekä näyttöjä menestyksekkäästä B2B myynnistä. Aktiivisella ja käytännönläheisellä otteella menestyt. Olet sosiaalisesti taitava ja asenteeltasi palveluhenkinen. Lisäksi osaat keskittyä olennaiseen, pitää kiinni aikatauluista ja budjeteista.

Tuottavaan kasvuun panostava yhtiö tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden henkilökohtaiseen bonukseen sekä muut hyvät edut. Yhtiön sisäistä kulttuuria ilmentävät sanat osaaminen ja innovatiivisuus, kannustaminen ja tiimityö, kehittämiseen keskittyminen ja nykyaikaisimmat työkalut.

Soita ja kysy lisätietoja: Timo Nieminen, Target Headhunting Oy, 044 975 2087 / timo.nieminen@targetheadhunting.fi

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.3.2020 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi/työpaikat