(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja (Etelä- ja Varsinais-Suomi)
Prescott Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Asiakaskohtaista kehitystä vauhdittamaan haemme nyt

MYYNTIEDUSTAJAA

Liity mukaan innovatiiviseen joukkoomme tuomaan laatubrändejä ja uusia ruokaelämyksiä kauppojen hyllyille Etelä- ja Varsinais-Suomen alueella. Uusi kolmihenkinen myyntitiimimme kaipaa vielä yhtä alueensa myynnin kehityksestä vastaavaa edustajaa. Sinulla olisikin nyt loistava tilaisuus päästä vaikuttamaan toimintamalleihin sekä määrittelemään alueellasi parhaiten toimivat myyntikeinot heti alusta saakka.

Kiinnostuitko?

Edellytämme sinulta kokemusta myyntiedustajan työstä mielellään päivittäistavarakaupan puolelta. Olet yhteistyökykyinen, palveluhenkinen ja positiivinen ihminen, jolle alvien tai alennusprosenttien laskeminen ei tuota ongelmia. Pystyt toimimaan vaivatta vaihtelevissa sosiaalisissa tilanteissa. Kohtelet asiakkaita yksilöinä, mutta osaat huomioida ja hallinnoida myös suurempia kokonaisuuksia. Tavoitteiden saavuttaminen on sinulle kunnia-asia, mutta ennen kaikkea haluat saada asiakkuutesi kukoistamaan pitkällä tähtäimellä.

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden kehittää ja kehittyä osana nopeasti kasvavaa maahantuonti- ja markkinointiyritystä.

 

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen anu.jussila@prescott.fi 19.7.2020 mennessä. Työtehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.