(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja / Dr. Oetker
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019


Dr. Oetker Suomi Oy on vuonna 1891 perustetun saksalaisen perheyrityksen tytäryhtiö. Toiminta aloitettiin Suomessa vuonna 1997, jolloin markkinoille lanseerattiin Dr. Oetkerin Ristorante-pakastepizzasarja. Ristorante-pizzat ovat saavuttaneet vankan suosion ja ovat markkinoiden myydyin pakastepizzasarja. Dr. Oetker on Euroopan johtava yritys leivonta- ja koristelutuotteissa. Lapset rakastavat Paula-vanukkaita. Viimeisimpänä yritys on lanseerannut Vitalis-myslit ja pakastekakut Suomen markkinoille. 


Kolme asiaa yhdistää kaikki Dr. Oetker -nimellä myytäviä tuotteita: korkealaatuiset raaka-aineet, erinomainen maku ja helppo valmistus. 

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden laadulle!
 Haemme 

MYYNTIEDUSTAJAA pääkaupunkiseudun alueelle

Tehtävässä vastaat alueesi myynnin kehityksestä ja kannattavuudesta. Systemaattisella ja aktiivisella otteellasi varmistat Dr. Oetker -tuotteiden näkyvyyden myymälöissä. Toimit asiakkaiden ja myymälähenkilökunnan luotettavana kumppanina, varmistat hyllyjen näyttävyyden, jalkautat kampanjoita ja vaikutat asiantuntemuksellasi eri tuotekategorioidemme valikoimiin ja menekkiin.  

Kuulut viiden hengen myyntitiimin, jossa pidätte tiivistä yhteyttä ja tsemppaatte toisianne päivittäin. Itse työ on itsenäistä kentällä liikkumista viitenä päivänä viikossa. 

Tiimissämme menestyvät laatutietoiset ja tuotteistamme innostuneet, tekijäasenteella varustetut henkilöt. Odotamme sinulta osaamista vähittäiskaupan alalta ja myymäläympäristöstä. Olet ajan hermoilla kaupan toimintamalleista ja tiedät, miten saada kauppiaan ja osastovastaavien luottamus puolellesi. Kaupallinen koulutus ja kokemus myynnistä ja kenttätyöstä ovat eduksi.  

Viet asioita rohkeasti eteenpäin ja tartut tehtäviisi itsenäisesti. Sinulla on kyky nähdä kokonaisuudet yksityiskohtia unohtamatta. Työskentelet järjestelmällisesti ja vaikutat muihin erinomaisilla vuorovaikutustaidoillasi.


Dr. Oetker tekee sinusta osan suurta, kansainvälistä yritystä, joka arvostaa työntekijöitään. Jokainen työntekijä tuo jotakin erityistä yritykseemme, ja siksi me huolehdimme työntekijöistämme. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja asianmukaiset nykyaikaiset työkalut. Meidän 15 hengen paikallistiimimme Suomessa toivottaa sinut tervetulleeksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Vivi Stening, p. 0500 773 755.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta viimeistään 21.2.2019. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus. Liitä lomakkeeseen myös hakemuksesi ja CV.