(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja, Bluesport Oy
Bluesport Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019
Bluesport Oy myy ja markkinoi urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita sekä asusteita. Yritys toimii myös optisen alan maahantuojana. Bluesportin edustamia brändejä ovat muun muassa Blue Sportswear, italialainen huippumerkki CMP sekä Helly Hansen Eyewear. Käy tutustumassa yritykseen Facebookissa Bluesport Oy ja Instagramissa @bluesport_oy

Haemme asiakkaallemme Bluesport Oy:lle itsenäistä MYYNTIEDUSTAJAA.

Tulet työskentelemään omalla toiminimellä urheilu- ja muotikaupan asiakkaiden kanssa myyden heille Bluesportin edustamia merkkejä.

Asiakasyrityksemme odottaa sinulta aiempaa kokemusta urheilu- ja muotikaupan liiketoiminnan parista sekä jo valmiita verkostoja ja kontakteja alalla.

Työ ei ole paikkakuntasidonnaista, vaan työalueet voidaan määritellä tilanteesi mukaan. Työn liikkuvan luonteen vuoksi, sinulla tulee olla oma auto käytössäsi. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen ja innostavan työn laadukkaiden tuotemerkkien parissa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haethan tehtävää viimeistään 28.2.2019 mennessä alla olevan hakulinkin kautta. Kerrothan meille miksi juuri Sinä olet etsimämme Myyntiedustaja?

Lisätietoja tehtävästä antaa Bluesport Oy:ltä Tapani Ojalainen, p. 050 553 7275, tapani.ojalainen@bluesport.fi