Myyntiedustaja, Berner Oy
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Etsimme rauta- ja erikoistarvikekaupan puolelle vakituiseen työsuhteeseen aktiivista

MYYNTIEDUSTAJAA
hoitamaan Itä- ja Pohjois-Suomen aluetta

Haemme sinua, joka olet luonteeltasi myyntihenkinen, oma-aloitteinen ja työhön reippaalla otteella tarttuva. Omaat kokemusta kaupan alan tai B2B-myynnin vastuullisista tehtävistä mielellään rauta- ja erikoistarvikekaupan alalta. Asuinpaikkakuntasi voi olla esim. Kuopio tai Oulu.

Mistä työpäiväsi koostuvat?

Tulet työssäsi vastaamaan alueesi myynnistä ja sen kehittymisestä, toimenpiteistä ja tulostavoitteiden saavuttamisesta sekä valikoimien toteuttamisesta ja kehittämisestä. Sinulla on oma myyntialue, jossa on jo olemassa olevia asiakkaita, mutta sen lisäksi työhön kuuluu myös uusasiakashankintaa.

Myynnin lisäksi työtehtäviäsi on vastata markkinointiohjelmien ja -sopimusten toteuttamisesta ja seurannasta oman alueesi asiakkuuksissa yhteistyössä Bernerin eri kategorioiden ja myynnin johdon kanssa. Tehtävässäsi pidät huolen hyvästä yhteydenpidosta asiakkaisiin ja raportoinnista myyntijohdolle Bernerille tehdyistä myymälä- ja ketjukampanjoista ja niiden onnistumisista. Vastaat myös asiakkaiden myymäläesillepanojen kunnosta ja toteutuksesta sekä myymälämateriaalien hyödyntämisestä myynnin tukena. Keskeinen osa tehtävää on huolehtia tuoteryhmien kilpailukyvystä alueensa myymälöissä; kouluttaa ja informoida asiakasta mm. tuoteuutuuksista. Tarvittaessa osallistut messuihin ja muihin tapahtumiin alueellasi. Esimiehenäsi toimii asiakkuusjohtaja.

Mitä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä?

Etsimme myynnin ammattilaista, joka omaa aidon kiinnostuksen ja asenteen myynnin tekemiseen ja asiakkaan auttamiseen. Kokemus vastaavista tehtävistä, tekninen tietotaito ja vahva vähittäiskaupan osaaminen katsotaan merkittäviksi eduiksi. Persoonan osalta etsimme positiivista ja innokasta henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tahtoa kehittää omaa osaamistaan. Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva kaupallinen, tekninen tai puutarha-alan tutkinto. Muita tärkeitä asioita tehtävässä on kyky ymmärtää nykyaikaisen myyntityön vaatimuksia ja kyky työskennellä myös digitaalisia kanavia ja tietoteknisiä työvälineitä käyttäen (mm. CRM, MS-office). Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista kielitaitoa, mutta myös englannin kielen osaamisen tulee olla hyvällä tasolla. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Suurimman osan työajastasi liikut kentällä ja asiakkaissa, joten tehtävä edellyttää paljon matkustamista (matkapäiviä tulee noin 120 vuodessa).

Mitä voimme tarjota sinulle?

Tehtävässä pääset osaksi menestyvän ja perinteikkään perheyrityksen kasvutarinaa sekä olemaan osana avointa ja kannustavaa työilmapiiriä, jossa pääset itse kehittymään ja kehittämään. Saat työskennellä haastavissa, mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä vähittäiskaupan parissa. Henkilöstön hyvinvointi varmistetaan laadukkailla työterveyspalveluilla, työsuhde-eduilla (auto, puhelin, laitteet) ja tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Palkkausmalli on kiinteä kuukausipalkka + tavoitepalkka.

Hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisää tietoa tehtävästä saat ManpowerGroupin Rekrytointikonsultti Elina Ruhalta puh. 040 627 8528.

Lisätietoja tehtävästä antaa luottamuksellisesti myös Berner Oy:n asiakkuusjohtaja Marko Männikkö, p. 050 527 6205, tavoitat hänet varmimmin tiistaisin ja torstaisin kello 14-16 välisenä aikana.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414493
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elina Ruha
  • Puhelin: 020 1700 100
  • Sijainti: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Kuopio, Pohjois-Savo, Kajaani, Kainuu