(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja / avainasiakaspäällikkö, Fenix Sign Oy (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Fenix Sign Oy on kotimainen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 60 henkeä ja liikevaihtomme on noin 10 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi.

Etsimme nyt myyntiedustajaa vahvistamaan tiimiämme ja tukemaan yrityksemme kasvua myös tulevaisuudessa. Tehtävässä aloitat myyntiedustajana tutustuen yrityksen tuotteisiin ja myyntikenttään Uudenmaan alueella. Tarvittavan kokemuksen kartuttua, sinun on tarkoitus siirtyä avainasiakaspäällikön tehtäviin.

Myyntiedustajana vastaat hinnannäyttötuotteiden, suurkuvatulosteiden ja miljöörakentamistuotteiden myynnistä. Työnkuvaasi kuuluu vähittäiskaupan alan asiakasyritysten kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä edustamiemme tuotteiden myyntityö. Vastaat uusasiakashankinnasta sekä jo olemassa olevien asiakassuhteiden jatkuvasta kehittämisestä.

Odotamme sinulta kaupallista koulutustaustaa (esim. tradenomi/KTM) ja katsomme suureksi eduksesi vähittäiskaupan alan tuntemuksen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aktiivista ja tuloshakuista otetta. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, innostut tuotteistamme ja saat positiivisella asenteellasi myös asiakkaamme innostumaan. Työtehtäviin kuuluu myös tilausten ja tarjousten tekeminen tilausjärjestelmäämme, joten odotamme perustason IT-taitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Pärjäät työssä myös englannin kielellä. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen nopeasti kehittyvässä organisaatiossamme sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ tarjoaa sinulle mielenkiintoisia haasteita sekä mahdollisuuden edetä nopeallakin aikavälillä vastuullisempiin tehtäviin. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen tuotteisiin ja toimintamalleihin. Työssä menestymistäsi tukevat aktiivinen myyntitiimi sekä kannustava työilmapiiri.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Fenix Signin palvelukseen.

Oletko sinä etsimämme yritysmyynnistä innostunut tuleva kollegamme? Mikäli tunnistit itsesi, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sähköpostitse: Hanna Jokela, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-14.