(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja aurinkopaneelien myyntiin - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020
Olemme Pohjois-Pohjanmaalla, Lapin maakunnassa, Satakunnassa, Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla toimiva uusiutuvaa aurinkoenergiaa tarjoava yritys. Asennamme aurinkopaneeleita kaiken kokoisiin omakotitaloihin. Meidän myyntitiimissämme asenne ratkaisee! Töitä tehdään asenteella, mutta ei liian tosissaan – mielestämme työnteon pitää olla mukavaa ja palkitsevaa. Haluatko mukaan myymään Suomen ekologisinta sähköä? Oletko tulevaisuuden myynnin taituri ja haluat menestyä huippuporukassa? Etsimme asiakasyrityksellemme Kotisi Energialle innostunutta myyntiedustajaa aurinkopaneelien myyntiin. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. 

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä tapaat asiakkaita heidän kotonaan ja neuvottelet heille sopivan aurinkopaneeliratkaisun. Tehokas asiakashankkijatiimimme on sopinut tapaamiset sinulle valmiiksi eli sinun tarvitsee vain hurauttaa paikalle. Huolehdit asiakkaalle sopivan ratkaisun valitsemisesta sekä asennusaikataulusta. Työtä tehdään pääsääntöisesti seuraavalla viikkoaikataululla: maanantaisin on toimistopäivä, tiistaista torstaihin reissataan asiakkailla hyvässä porukassa ja perjantaisin nautitaan ansaitusta vapaapäivästä. Työssä voi olla mahdollisuus myös työskennellä Oulusta käsin, mikäli reissutyö ei sovi elämäntilanteeseesi.
Taustallasi ei ole meille kovin suurta merkitystä, mutta asenteellasi sen sijaan on. Koulutamme sinut sekä myyntiin että tuotteeseemme, varsinaista teknistä osaamista sinulta ei vaadita. Etsimme porukkaamme ennen kaikkea sitoutuneita ja innostuneita tekijätyyppejä, jotka uskovat ekologisempaan huomiseen!
Kurkkaa video meistä:

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä oppimaan myynnin saloja huippuammattilaisten tiimiin. Saat keskittyä asiakkaisiin, jotka ovat aidosti kiinnostuneita tuotteestamme ja haluavat olla edelläkävijöitä energiaratkaisuissaan – meillä ei tarvitse tehdä pakkomyyntiä ja tavoitteemme onkin olla alan asiakasystävällisin toimija. Kahden kaupan viikkovauhdilla pääset jo mukavaan 2000-3000 euron kuukausiansioon, mutta palkkakattoa meillä ei ole, joten pääset itse vaikuttamaan siihen, paljonko tienaat. Parhaimmat meillä nostavatkin 6000 euron kuukausipalkkaa. Ensimmäiset kolme kuukautta saat työstäsi takuupalkkaa, mutta usein jo ensimmäisen kuukauden jälkeen uudetkin tiimiläisemme tienaavat enemmän kuin takuupalkan.  Perehdytystämme on kehuttu huipputehokkaaksi, minkä tuloksetkin todistavat! Esimiehesi tukee ja ohjaa sinua tavoitteessasi ja huolehtii, että pääset käyttämään työssäsi täyden potentiaalisi. Vaikka työsi onkin itsenäistä ja oma-aloitteisuutta vaaditaan, et jää missään vaiheessa yksin. Olemme yhteisöllinen tiimi – meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja tapaamme toisiamme myös vapaa-ajalla esimerkiksi urheilun merkeissä. Haemme maltillista kasvua ja yrityksessämme on myös uramahdollisuuksia hyville tyypeille.  Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 040 5233070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi keskiviikkona 26.2. kello 15-16 ja perjantaina 28.2. kello 9-10. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 08.03.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi