(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja, Art House Oy (Helsinki)
Art House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Art House Oy on yleiskustantamo, joka julkaisee vuosittain yhteensä noin 60 kirjaa. Kirjoista osa on tarkoitettu yritysten, yhdistysten, julkisyhteisöjen ja oppilaitosten tarpeisiin. Kustantamo toimii kolmen eri nimen alla: Art House, Kustannus Jalava ja Tietosanoma. Kustannustoiminnan lisäksi yritys järjestää koulutuspäiviä ajankohtaisista työelämän juridiikkaan ja hallintoon liittyvistä aiheista. Lue lisää yrityksestä osoitteessa: https://arthouse.fi/sivu/kustantamo/

Etsimme nyt myyntiedustajaa vastaamaan koulutuspäivien sekä kirjojen myynnistä yritysasiakkaillemme. Työsuhde on vakituinen.

Myyntiedustajan työssä puhelin ja sähköposti ovat tärkeimmät työvälineesi. Työ on pääasiassa puhelimen välityksellä tehtävää myyntityötä nykyisille sekä uusille asiakkaillemme. Työtä tehdään arkipäivisin klo 8-16 välillä. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta B2B-myyntityöstä sekä aktiivista ja tavoitteellista työskentelytapaa. Tarjoamme laadukkaat tuotteet ja palvelut myytäväksesi sekä kannustavan provisiopalkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse Esa Riikoselle osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi otsikolla "Myyntiedustaja, Art House Oy". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.