(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja, Active Cosmetics Division
L’Oréal

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Etsitkö uutta, mielenkiintoista myyntikokemusta? Haluatko haastaa itseäsi ja oppia jotakin uutta joka päivä? Haluatko työskennellä tunnettujen brändien kanssa kansainvälisessä ympäristössä oman alansa johtavassa pörssilistatussa yrityksessä?

Oletko sinä uusi apteekkiedustajamme?

Etsimme nyt Active Cosmetics Division -osastolle Etelä ja Pohjois-Pohjanmaan, sekä Oulun alueen myyntiedustajaa vastaamaan uusien ja nykyisten asiakassuhteidemme kehittämisestä. Asuinpaikkanasi näkisimme ensisijaisesti Seinäjoki-Vaasa alueen tai vaihtoehtoisesti Oulun. Tehtävä raportoi liiketoimintayksikön Myyntipäällikölle.

Tehtävässä menestyäksesi, toivoisimme, että sinä:

  • Toimit oman alueesi asiakasvastaavana ja autat asiakkaitasi edistämään omaa liiketoimintaansa ja ulosmyyntiä. Kehität yhdessä asiakkaan kanssa heidän osaamistaan dermokosmetiikasta kampanjoiden, liiketoiminnan kehittämisprojektien, mechandisingin ja koulutuksen kautta. 
  • Pääset asetettuihin sisään- ja ulosmyyntitavoitteisiin sekä Myyntipäällikön asettamiin laadullisiin tavoitteisiin. 
  • Kykenet tunnistamaan kaupallisen kehityksen potentiaalin asiakkaissasi ja syvennät asiakassuhdetta.
  • Tunnistat uusia mahdollisuuksia markkinoilla ja kehität uusia liiketoimintaideoita.
  • Järjestelet ajo-ohjelmasi, pidät hallinnolliset yksityiskohdat järjestyksessä ja kykenet hallitsemaan dataa ja tietoa. 
  • Olet tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa.
  • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea, ymmärrät englantia. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
  • Omaat B-ajokortin, viihdyt autossa ja sinulla on matkustusvalmius

Tehtävä on määräaikainen äitiyslomasijaisuus, ja etsimme henkilöä tehtävään marraskuun alusta lähtien tai oikean henkilön löydyttyä. Tarjoamme Sinulle paikan kansainvälisessä, menestyvässä yrityksessä laadukkaiden tuotteiden parissa sekä hyvät henkilöstöedut. 

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja cv:si nettisivujemme kautta niin pian kuin mahdollista. Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Anna Vänni sähköpostitse anna.vanni@loreal.com.