(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja - Aamulehti / Tampere
Promotion Point Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Myyntiedustajaksi Aamulehti-tiimiin?

Tule tekemään töitä Tampereen tunnetuimman mediabrändin ja kivojen työkavereiden kanssa! Aamulehti on Pirkanmaan tavoittavin media, jolla on viikoittain yli 600 000 lukijaa. Pääset edustamaan ja myymään Aamulehteä Tampereen vilkkaissa kauppakeskuksissa, supermarketeissa ja tapahtumissa.

KUKA?

Sinä! Ahkera, rohkea ja asiakaspalvelusta innostuva tyyppi jota motivoi mahdollisuus kehittyä myynnin superammattilaiseksi! Meillä tehdään tulevaisuuden tähtiä.

MITEN?

Lähiesimiehesi kouluttaa sinut perusteellisesti työtehtävääsi, on tukenasi työvuoroissa ja antaa tietysti parhaimmat työkalut myyntiin, jotta onnistuisit. Työtä teemme yhdessä, tiiminä, joten työvuoroissa et ole koskaan yksin. Meille työntekijöiden koulutus ja valmennus on sijoitus työntekijään, ja hyvästä työstä palkitaan aina. Jokaisella työntekijällämme on aito mahdollisuus edetä urallaan monipuolisia urapolkujamme pitkin. 

ENTÄ PALKKA?

Meillä on kilpailukykyinen ja kannustava provisiopalkkaus. Aluksi, vielä harjoitellessasi myynnin ammattilaiseksi, on turvanasi myös tuntiperusteinen takuupalkka. Lisäksi maksamme bonuksia onnistumisen mukaan sekä päivärahat matkustettaessa kauemmas. 

Meillä voit tehdä työtä työsuhteessa, kevytyrittäjänä tai oman yrityksen kautta. Tervetuloa keskustelemaan lisää mahdollisuuksista!

MISSÄ?

Tampereen seudun marketeissa, tapahtumissa ja kauppakeskuksissa. 

MILLOIN?

Työvuorot sijoittuvat klo 9.00 ja 21.00 välille. Voit tehdä 2-6 työvuoroa viikossa, yhden työvuoron kesto on noin 6 h.
 

MILLOIN VOIN ALOITTAA?

Voit soittaa rekrytoijallemme Roosalle, puh. 040 6260 692, laittaa WhatsAppilla esim. pienen videohakemuksen tai lähettää hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta. 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi heti!