(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja 3D-hologrammilaitteen myyntiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019Työn kuvaus:
  TreD Vision Finland maahantuo ja myy yksinoikeudella 3D-hologrammilaitetta. Kyseinen tuote on voittanut useita arvostettuja teknologiapalkintoja maailmalla, ja mm. BBC, CNN ja USA Today ovat nimenneet tämän tuotteen maailman vaikuttavimpien tuotteiden joukkoon. Tuotteen avulla hologrammiteknologia on tuotu kustannustehokkaaseen ja näyttävään muotoon - monen kokoisten yritysten saataville. Tällä hetkellä tätä teknologiaa käyttävät maailman arvostetuimmat brändit kuten: Rolex, Apple, Carrefour, Ferrari, Coca-Cola, Red Bull, Adidas, BMW sekä monet muut.

Myynti Suomessa on lähtenyt hyvin käyntiin, ja haemmekin nyt joukkojamme vahvistamaan 

B2B MYYNTIEDUSTAJAA

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. 

Työtehtäviin kuuluu 3D-hologrammilaitteiden myynti yritysasiakkaille. Työtä tehdään kotikonttorilta käsin, joten sillä ei ole merkitystä, missä päin Suomea asut. Myynti tapahtuu kuitenkin asiakastapaamisissa, ei puhelimitse. Odotamme hakijalta ennen kaikkea nälkäistä asennetta ja halua saada kauppaa aikaiseksi. Aikaisempi kokemus B2B myynnistä saattaa edesauttaa sinua, mutta emme pidä sitä pakollisena kriteerinä. Olethan itseohjautuva, aktiivinen ja viihdyt myyntitilanteessa. Oma auto on pakollinen. 

Tarjoamme sinulle huipputuotteen, jota on helppo myydä. Saat tehtävään perehdytyksen sekä taustatukea työn menestyksekkään hoitamiseen. Hyvälle myyjälle avautuu tässä työssä erinomaiset ansaintamahdollisuudet! 

Haluatko tulla mukaan myymään ja tienaamaan? Jätä hakemuksesi viimeistään 22.02.2019 sähköpostitse valtteri.gronberg@3dvisionfinland.fi Haastattelut pidetään Oulussa 28.02. ja 01.03.2019

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyntiedustaja Turkuun


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik


Toimipaikka:  Turku