(Poistunut julkaisusta)

Myyntiavustaja kesäksi K Caara Oy Vaihtoautot Espoo
K Caara

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Oletko aidosti innostunut työskentelemään autokaupan parissa? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyön joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja autokaupan asiakaspalvelusta.


Haluamme innostuneen myyntiavustajan huolehtimaan omalla panoksellaan siitä, että asiakaskokemus uudessa K Caara Vaihtoautot Espoossa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet suuressa vaihtoautomyymälässä keskeisellä sijainnilla Espoon Friisilässä. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta:
- positiivista ja reipasta asennetta
- kiinnostusta autoalaan 
- työtä pelkäämätöntä asennetta erilaisiin työtehtäviin
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- vähintään 18 vuoden ikää ja voimassa olevaa ajokorttia (B)


Pääset suomalaisen autokaupan etulinjaan oppimaan lisää alasta. K Caarassa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi.


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen työn ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi
- mahdollisuuden tutustua tarkemmin autokaupan arkeen
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden luoda kontakteja tulevaisuutta varten


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö 31.08.2020 asti.


Lisätietoja tehtävästä antaa Jere Lahti, puh 050 3905 299. 
Lähetä hakemuksesi 31.03.2020 mennessä oheisen linkin kautta.


Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.


K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille.


www.k‐caara.fi