(Poistunut julkaisusta)

Myyntiavustaja kesäksi, K Caara Oy Turku
K Caara Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Oletko aidosti innostunut autoalasta ja asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia

Haluamme innostuneen myynnin avustajan huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Caara Turku ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Työtehtäviisi kuuluu kaikkea myynnin avustavia töitä autojen siirtelystä ilmoitusten tekemiseen ja valokuvaamiseen. Työn sisältöä voidaan muokata valitun henkilön kykyjen ja taitojen mukaan.

Odotamme sinulta:
- iloista palveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- myynnillistä ajatusmaailmaa
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää
- voimassa olevaa ajokorttia (B)
- kohtuullisia tietoteknisiä taitoja

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi
- mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviisi

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 01.05.2020-31.08.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vaihtoautopäällikkö Ville Mäkinen, puh 0503905445. 
Lähetä hakemuksesi 10.4.2020 mennessä ohessa olevan linkin kautta.

-------------------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille.
www.k‐caara.fi