(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistenttiharjoittelija (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Asiakkaamme on mm. maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut tamperelainen yritys. Etsimme nyt heille aktiivista ja innokasta

MYYNTIASSISTENTTIHARJOITTELIJAA.

Assistenttiharjoittelijana työskentelet monipuolisissa tehtävissä toimien myynnin tukena. Vastaat mm. tilaustenkäsittelystä, tuotetietolomakkeiden ja tarjousten laatimisesta sekä yleisestä asiakaspalvelusta ja -tyytyväisyydestä. Et kaihda rutiineja eikä postinkäsittely tai kahvinkeittokaan ole sinulle ongelma. Työnkuvaan voi sisältyä myös markkinointia sosiaalisessa mediassa ja/tai taloushallinnon tehtäviä osaamisesi mukaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet opintojesi loppusuoralla oleva tradenomiopiskelija, jolta löytyy myynnillistä asennetta ja rohkeutta kohdata asiakkaat niin puhelimitse kuin kasvotustenkin. Omaat hyvät IT-taidot ja omaksut nopeasti uusia ohjelmistoja. Sinulla on tarkka ja huolellinen työote eikä sormi mene suuhun kiireenkään keskellä. Kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. 

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle mielenkiintoisen työnkuvan, jossa pääset kehittämään niin itseäsi kuin yrityksen toimintaakin. Menestyksesi tueksi saat ammattitaitoisen organisaation täyden tuen sekä aktiivisen ja mukavan työyhteisön. Harjoittelu on kestoltaan noin 5-6 kuukautta ja työsuhde on osa-aikainen (25 h/vk), aloitus sovittavissa. Tässä on hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen harjoittelun jälkeen!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa www.alenconsulting.fi jo tänään! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Alen Consulting Oy:n toimistolle arkisin klo 8-16, p. 040 572 7731.