(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
F9 Distribution Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Toimintamme kasvaessa, etsimme joukkoomme uutta

Myyntiassistenttia

vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle työskentelemään osana Retail –myyntitiimiä.   

Myyntiassistenttina tehtäviisi kuuluu yleinen asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse sekä chat -palvelun välityksellä. Vastailet asiakkaiden selvityspyyntöihin ja teet samalla tiivisti yhteistyötä muiden osastojemme, kuten tuotemarkkinoinnin kanssa. Lisäksi työpäiväsi sisältävät myyntitilausten käsittelyä, toimitusten seurantaa sekä asiakastietojen päivitystä. 

Tehtävässä pääset osoittamaan myös myynnillisen osaamisesi avustamalla myyntineuvottelijoitamme myyntitarjousten tekemisessä, sekä kartoittamalla olemassa olevien asiakkaiden ostotarpeita. Odotammekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta myyntityöhön. 

Minkälaista henkilöä etsimme? 

Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuva kaupallisen alan koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi) tai jonkin verran kokemusta vastaavanlaisista myynnin tehtävistä. Edellytämme hyvää kielitaitoa ja valmiutta hoitaa asiakaspalvelutilanteita tarvittaessa sujuvasti myös englanniksi. 

Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan osata ennestään, sillä tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja saat tueksesi kannustavat ja mukavat työkaverit. Ennen kaikkea arvostamme reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta, sekä vastuullista ja huolellista työotetta myös kiiretilanteissa. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, kasvavan ja kehittyvän työympäristön sekä mukavan työporukan. Tehtävässä pääset tutustumaan mielenkiintoisiin yhteistyökumppaneihimme ja näkemään it-alan uusimmat tuotteet. Tarjoamme sinulle myös erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja edetä tehtävissäsi, sekä kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 07.02.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi Merkitse viestisi aihekenttään hakemasi tehtävänimike.