(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Condite Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Condite Oy on osa kansainvälistä Orkla-konsernia. Yrityksemme sijaitsee Naantalissa. 

Condite Oy:n päätoimiala on elintarvike- ja leipomoteollisuuden raaka-aineiden sekä mausteiden maahantuonti, jalostus sekä myynti markkina-alueenaan koko Eurooppa. Condite Oy:n liikevaihto on noin 34 miljoonaa euroa ja se työllistää runsaat 80 henkilöä.

 

 

Myyntiassistenttitiimistämme kaksi henkilöä etenee urallaan yhtiömme sisällä. Nyt haemme kahta

 

MYYNTIASSISTENTTIA

 

vastaamaan osaltaan toimitusketjun toimivuudesta. Tehtävässäsi hoidat myyntitilausten käsittelyn ja vastaat asiakkailta tuleviin yhteydenottoihin ja selvityspyyntöihin. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä sisäisten yhteistyökumppaneiden kuten kenttämyynnin, logistiikan ja hankinnan kanssa.  Olet huolellinen ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä ymmärrät hyvin tilaus- / toimitusketjun kokonaisuuden ja asiakaspalvelun merkityksen. Erityisen tärkeää on, että ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Ruotsin kielen taito on etu. Olemme viime vuonna ottaneet käyttöön uuden Microsoft Dynamics -toiminnanohjausjärjestelmän. Jos sinulla on aiempaa kokemusta Microsoftin toiminnanohjaus-järjestelmistä, se on myös etu.
Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisella toimialalla.

 


Mitä Orkla tarjoaa sinulle?
Orkla on ainutlaatuinen kuluttajatuotteiden yritys, jolla on vahva jalanjälki Pohjoismaissa, mutta kasvaa jatkuvasti Euroopassa, Intiassa ja muualla. Kyky työskennellä vahvojen paikallisten tuotemerkkien kanssa, kun taustalla on kasvava kansainvälinen yritys, antaa työntekijöillemme mahdollisuuden todella vaikuttaa ja nähdä työnsä jäljen. Me Orklassa ajattelemme globaalisti, mutta uskomme myös paikallisten ratkaisujen kehittämiseen, jotka palvelevat asiakkaidemme tarpeita.

Kuinka hakea:
Klikkaa linkkiä ja luo itsellesi profiili, jotta voit hakea tätä paikkaa. Liitä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 25.1.2021.
 

Emme hyväksy hakemuksia sähköpostitse.

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen tähän tehtävään, ole yhteydessä Annamaija Laurilaan (annamaija.laurila@condite.fi, puh 040 627 7724.