(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Etsimme Filterpakille Hankoon MYYNTIASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävään sisältyy koko tiimin avustaminen päivittäisissä rutiineissa, kuten tilausten kirjaamisessa ja asiakaspalvelussa. Työ on päivätyötä toimistossa.

Lisäksi ylläpidät ja päivität Filterpakin omille asiakkaille perustettavaa b-to-b -verkkokauppaa ja pidät sen tilaushistoriaa ajan tasalla. Tehtävä on uusi, joten olet avainasemassa kehittämässä ja muokkaamassa toimenkuvaa.

Asiakasyritysesittely

Filterpak Oy Ab Ltd on suomalainen ilmanpuhdistusalan kokenut asiantuntija. Päätuotteemme ovat synteettiset suodattimet yleisilmanvaihtoon – meiltä löydät niin omakotitalojen suodattimet, kuin raskaan teollisuuden käyttämät suodattimet. Haluamme olla suomalaisen cleantech -osaamisen edelläkävijä myös tulevaisuudessa – räätälöidyt tuotteemme valmistetaan aina kierrätettävistä materiaaleista.

www.filterpak.fi

---------- 

Mitä etsimme:

Etsimme myyntitiimin vahvistukseksi iloista, nokkelaa ja asiakaspalvelutaitoista tekijää, joka nopsasti ottaa koppia työhönsä liittyvistä asioista ja on valmis auttamaan muita, kehittämään toiminta-aluettaan ja tukemaan tiimin menestystä.

---------- 

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme sinulta työhön sopivaa koulutusta, mielellään kaupallista, sekä aiempaa kokemusta toimistotehtävistä. Hallitset yleiset toimisto-ohjelmistot ja sinulla on kokemusta myös internet-pohjaisista työkaluista. Olet oma-aloitteinen, myyntihenkinen ja organisointikykyinen. Kielitaitosi on suomi ja englanti, ruotsin kielen taito on selkeä etu.

---------- 

Mitä tarjoamme:
Tarjoamme sinulle upouutta ja mielenkiintoista työtehtävää nopeasti laajenevassa yrityksessä sekä mahdollisuutta muovata tästä juuri sinun näköisesi työ.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan työntekijän löydyttyä.

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Etsimme asiakkaan kanssa kenties juuri sinua, joten lähetä hakemuksesi heti osoitteeseen raasepori.vmp@eezy.fi
Liitä mukaan ansioluettelo ja kerro myös palkkatoiveesi.

Hakuaika päättyy 8.11.2020.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Marjo Järvinen
Myyntipäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut / Rimark Oy
040 307 5409
marjo.jarvinen@eezy.fi

www.eezygroup.fi