(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Etsimme asiakkaallemme Helsingin keskustaan

MYYNTIASSISTENTTIA

Oletko?

- tarkka
- positiivinen
- vastuuntuntoinen
- asiakaspalvelutaitoinen

Työtehtäväsi on hoitaa tilaus/tarjouskantaa järjestelmään tehtävänä työnä. Kontaktoit asiakkaita niin puhelimitse kuin s-postitsekin. Työ vaatii numerotarkkuutta ja hyvää paineensietokykyä. Kyseessä kokoaikainen päivätyö. Työpisteesi sijaitsee Helsingin keskustassa ja osa työviikosta on etätyötä.

Työsuhde on määräaikainen, aluksi tammikuun 2021 loppuun saakka. Hyvin todennäköisesti työ tulee jatkumaan tammikuun jälkeen. Palkka 2 500€/kk. Työn aloitus viimeistään lokakuun lopussa.


KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Ole nopea - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi