(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Oletko monipuolisesta työnkuvasta syttyvä ja työtä tehokkaalla otteella tekevä osaaja? Haluatko työtä, jossa pääset olemaan myynnin tukena ja tekemään itsenäisesti töitä? Jos vastasit kyllä, niin tämä homma voisi olla oikea sinulle. Asiakkaamme Vääksyn Konepiste etsii nimittäin tiiminsä täydennykseksi MYYNTIASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen.

Vääksyn Konepiste on Päijät-Hämeen ja yksi Suomen johtavista konetaloista. Yritys myy veneitä ja koneita sekä niihin tarvikkeita, ja vastaa myös kyseisten laitteiden huolloista ja korjauksista. Vääksyn Konepiste on toiminut liki 30 vuotta tunnetuimpien ja arvostetuimpien alan merkkien parissa.

Sinun työtehtäviäsi ovat esimerkiksi osto- ja myyntireskontran hoitaminen, markkinointitehtävien tekeminen, varastonhallinta, Trafin rekisteröintien tekeminen sekä pari kertaa vuodessa messutapahtumiin osallistuminen. Sinun päiväsi koostuvat siis monipuolisista tehtävistä ja lisäksi asiakaspalvelusta.

Vääksyn Konepiste etsii myyntihenkistä ja palvelualtista tehopakkausta hoitamaan itsenäisesti yrityksen toimistopuolen tehtäviä. Sinulta löytyy myös kokemusta edellä mainituista talouspuolen tehtävistä, mutta lisäksi sinulla on intoa lisämyynnin tekemiseen ja uuden oppimiseen!

Sinun työsi alkaa nopealla aikataululla, toivottavasti jo lokakuun aikana. Työaikasi sijoittuu pääosin klo. 9.00-17.00 välille. Työllistyt suoraan vakituiseen työsuhteeseen Vääksyn Konepisteelle. Tulet työskentelemään Vääksyn toimipisteellä.

Jos olet alkanut jo luonnostelemaan hakemusta mielessäsi tätä tekstiä lukiessa, niin käythän jättämässä tietosi osoitteessa www.amiko.fi. Vain järjestelmän kautta tulleet hakemukset otetaan huomioon, ja haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Amikon Saaraan, p. 050 476 7404, saara.hasa@amiko.fi.