(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Haemme nyt Espoossa sijaitsevalle asiakkaallemme Pilkington Autoglass Oy:lle tehokasta myyntiassistenttia.

NSG Group on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. NSG Groupilla on tuotantolaitoksia ympäri maailmaa neljällä mantereella 27 maassa ja myyntiä yli sadassa maassa sekä työntekijöitä 27 000 maailmanlaajuisesti. Konsernin liiketoimintasektorit ovat arkkitehtoninen lasi, automotive ja tekninen lasi.

Työtehtävissäsi:

Olet vastuullisessa roolissa yrityksen asiakasrajapinnassa. Vastaat kokonaisvaltaisesti tilausten käsittelystä lähtien niiden vastaanottamisesta prosessin loppuun saattamiseen. Tärkeässä osassa tehtävääsi on myös asiakaspalvelu ja yhteydenpito asiakkaisiin pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Työhösi kuuluu myös myynti- ja ostoreskontraa, laskujen käsittelyä sekä muita hallinnollisia toimistotehtäviä.

Odotamme sinulta:

  • Useamman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä asiakasrajapinnassa sekä myynti- ja ostoreskontran osaamista
  • Alalle soveltuvaa koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi
  • Aitoa halua ja rohkeutta palvella asiakkaita iloisella asenteella erityisesti puhelimitse ja sähköpostitse
  • Oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta työskennellä muuttuvissa työtehtävissä
  • Taitoa hallita suuria kokonaisuuksia ja ongelmienratkaisukykyä
  • Aikaisempi kokemus työskentelystä teknillisellä alalla on eduksesi

Tarjoamme sinulle:

Työllistyt aluksi WorkPowerin kautta vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuoliset ja vauhdikkaat työtehtävät osana lasinvalmistus yritystä. Asiakasyrityksemme tarjoaa kulttuuri- ja lounasedun sekä tulevana myyntiassistenttina saat luonnollisesti tehtävästäsi korvauksen. Pääset kehittämään omaa osaamistasi ja tarjoamaan panoksesi yrityksen toiminnoille merkityksellisessä roolissa.

Hakuprosessi:

Jos nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa vaihtuvien tehtävien parissa, niin lähetä hakemus palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi tämän hakuilmoituksen kautta mahdollisimman pian. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Heta Rohkimainen, 040 630 8101 (yhteydenotot arkisin klo 12-13.30) tai heta.rohkimainen@workpower.fi