(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Pamarkilla on yli 30-vuotiset perinteet monipuolisena tukkuliikkeenä. Perheyrityksestä on vuosien saatossa kasvanut lähes 50 työntekijän ja yli 12 000 tuotteen kauppa, jolla on aktiivisia asiakkaita sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Visionamme on olla ehtymätön varasto helpoimmin, tarkimmin ja nopeimmin asiakkaan ulottuvilla, missä ja milloin tahansa. Panostamme helppoon ja nopeaan asiointiin kaikissa palvelukanavissamme. Toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys, haluamme luoda hyvän ja rehdin asiakassuhteen.

Oletko asiakaspalveluhenkinen, luuria pelkäämätön ja uusia haasteita etsivä myyntiassistentti? Hyvä, voit olla juuri etsimämme henkilö!

Toivomme sinulta
Koulutuksesi voi olla tehtävää tukeva, esimerkiksi merkonomi tai tradenomi, mutta osaamisesi voi olla myös työssä hankittua. Sinulla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta. IT-osaamisesi on hyvällä tasolla, opit nopeasti ja käytät rohkeasti uusia järjestelmiä. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Pystyt keskustelemaan ja kirjoittamaan sekä suomeksi että englanniksi. Puhelin on sinulle tuttu työväline, etkä pelkää tarttua siihen.

Persoonana olet positiivinen, oma-aloitteinen ja avoin. Pystyt itsenäiseen työhön ja teet mielelläsi myös tiimityötä. Sinulla on korkea motivaatio ja haluat oppia uutta. Et kaihda myöskään rutiinitehtävien tekemistä. Hoidat työtäsi aktiivisesti ja innokkaasti. Pystyt priorisoimaan työtehtäviäsi tehokkaasti, olet tarkka ja järjestelmällinen.

Tehtäviisi kuuluu
Työtehtäviisi myyntiassistenttina kuuluvat asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Otat vastaan tilauksia, hoidat reklamaatioita, käsittelet myyntitilauksia, perustat uusia asiakkaita järjestelmään. Lisäksi neuvot asiakkaita verkkokaupan käytössä ja hallinnoit verkkokauppaan liittyviä asiakastietoja ja käyttäjätunnuksia.

Sinulla on mahdollisuus vakituiseen, mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään. Saat myös viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit. Työskentelypaikka on Vantaalla erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella ja lisäksi työtä tehdään etänä. Työsopimus solmitaan valitun työntekijän ja Pamarkin välille.

Kiinnostuitko?
Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivuilla 25.10.2020 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuskirje, jossa kerrot, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541.