(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Etsimme asiakkaallemme Damstahlille Myyntiassistenttia tai Myyntiassistentti harjoittelijaa 8 kuukauden määräaikaisuuteen, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä asiakkaan omille kirjoille.

Sinulla on mahdollisesti tehtävään soveltuva kaupallisen alan koulutus ja olet ehkä kartuttanut jo jonkin verran työkokemusta. Olet persoonaltasi oma-aloitteinen, reipas ja avoin sekä toimit mielelläsi osana tiimiä. Hoidat tunnollisesti sinulle annetut tehtävät etkä kaihda rutiineja. Tarvitset työssäsi sujuvan suomen kielen lisäksi myös hyvää englannin kielen taitoa.

Tehtäviisi kuuluu:
- tilausten käsittely
- asiakaspalvelu
- muut avustavat tehtävät

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja sinua tukevat mukavat ammattitaitoiset työkaverit ja aloittaessasi saat hyvin perehdytyksen tehtävään.

Mikäli sinusta tuntuu, että tämä työ voisi olla juuri Sinua varten, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään perjantaina 16.10.2020. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Anita Fokin, p. 040 6326465 tai anita.fokin@adecco.fi