(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Jackon Finland Oy on osa norjalaista perheyhtiötä Jackon Groupia, joka on pohjoismaiden johtava eristevalmistaja. Tuotamme rakentamiseen ja teollisuuteen nykyaikaisia, energiatehokkaita ratkaisuja ja komponentteja.

Kattava tarjonta EPS, XPS, EPP ja EPE valmisteisia tuotteita pitää sisällään niin eristeitä, elementtejä, märkätilalevyjä ja muita rakentamisen järjestelmiä kuin pakkaustuotteita sekä teknisiä komponentteja teollisuuteen. Käyttökohteita on lähes loputtomasti, ja palvelemmekin asiakkaitamme markkinajohtajan resursseilla.

Jackon Finland syntyi, kun ThermiSol Oy ja sen omistamat Tupler ja Epsira sekä pohjoismainen Solumuovi Oy siirtyivät yrityskauppojen myötä Jackon Groupin omistukseen. Jackon Group oli jo pitkään halunnut vahvistaa asemaansa pohjoismaisilla eriste ja pakkausmarkkinoilla, ja konserniin liittymisen myötä suomalaiset yritykset saivat leveämmät hartiat kasvun varmistamiseksi tulevaisuudessa.

Haemme nyt elementtimyyntiin myyntiassistenttia Sastamalan toimipisteeseemme

Myyntiassistentin tehtäviisi kuuluvat elementtimyynnin monipuoliset tukitoiminnot. Työskentelet yhteistyössä elementtimyynnin, tuotannon ja suunnittelun kanssa. Tehtäviäsi ovat mm. elementtitoimitusten hallinnointi, tarjouslaskenta ja laskutus. Toimit osana Jackon Finlandin asiakaspalvelua ja autat tarvittaessa myös muissa asiakaspalvelun tehtävissä.

Sinulla on asiakaslähtöinen asenne, pidät asioiden koordinoinnista ja olet hyvä tiimipelaaja. Odotamme sinulta hyvää englannin kielen taitoa.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, käy lisäämässä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 14.10.2020 mennessä osoitteessa www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Adecco Teemu Vuorinen, puh. 0400 610 041