(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Glamox

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Haemme nyt kasvavaan ammattilaisten joukkoon Vantaalle

MYYNTIASSISTENTTIA

 
Tehtävässä vastaat monipuolisesti erilaisista myynnin tukitoiminnoista: varmistat myyntiprosessien oikea-aikaisuuden ja sujuvuuden, olet aluemyyntipäälliköiden tukena, rakennat tarjouksia, teet tiivistä yhteistyötä toimittajiemme kanssa tuotehallinnan osalta ja olet yhteydessä asiakkaisiimme sekä puhelimitse että sähköpostitse. Osallistut myös messutapahtumiin ja asiakastilaisuuksiin sekä niiden järjestelyihin.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet vastuuntuntoinen, joustava ja itseohjautuva henkilö, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä positiivinen asenne. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. IT-taitosi ovat ajan tasalla: palvelu sähköpostitse on sinulle arkipäivää, pystyt ottamaan nopeasti haltuun erilaiset järjestelmät ja etsit tietoa sujuvasti. Erityisesti arvostamme, jos sinulla on kiinnostusta teknisiin ratkaisuihin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä kannustavassa ja hyvähenkisessä ilmapiirissä. Työskentelet valaistusalan huipputuotteiden parissa ja tukenasi on aktiivinen tiimi sekä kokonaisuudessaan 27 ammattilaista Suomessa. Myös osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Tapio Tervomaa, puh. 0400 709 532, varmimmin 29.9. klo 10-11.30 tai 1.10. klo 8-10 ja Glamoxilla Teemu Kuusinen, puh. 040 168 5060, 30.9. klo 14-16 tai 6.10. klo 13-15. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets tiistaihin 6.10.2020 mennessä.