(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Metsä Wood

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Haemme nyt Metsä Woodin Lohjan asiakaspalvelukeskukseen

ASIAKASPALVELUASIANTUNTIJAA

Mitä pääset tekemään?

Tehtävässäsi tulet vastaamaan asiakkaiden tilaustenkäsittelyprosessista sisältäen yhteydenpidon asiakkaisiin, myyntiin, tehtaisiin ja muihin yhteyshenkilöihin tilauksiin, tuotteiden valmistukseen ja niiden toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen kokonaisuuden ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Pääset myös osaksi tiivistä ja mukavaa työyhteisöä.

Millä vakuutat meidät?

Olet oma-aloitteinen ja työskentelytapasi on aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi tradenomi tai vastaava. Suomenkielen taitosi on sujuvaa sekä englanninkielen taitosi hyvä. Muu kielitaito, metsäteollisuusalan kokemus ja SAP-osaaminen katsotaan eduiksi.

Miksi Metsä?

Puutuoteteollisuus on vientivetoista ja kasvavaa liiketoimintaa. Metsä Woodin ammattilaiset vastaavat työllään globaaliin kysyntään, kun eri aloilla kaivataan kestävämpiä ratkaisuja. Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta! Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa VP, Customer Experience Katja Männistö-Partala, puhelin +358 40 555 3959, sähköposti katja.mannisto-partala@metsagroup.com

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 30.8.2020 saakka. Menestystä hakuun!

Tutustu Metsä Woodin liiketoimintaan ja tuotteisiin katsomalla oheinen video:

MW/ Korkealaatuisia puutuotteita rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuudelle