(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
F9 Distribution

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Hei sinä myyntityöstä innostunut! Tässä on sinulle loistava tilaisuus hakea mukaan osaksi it-alan huippuosaajia mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien pariin. 

Toimintamme kasvaessa, etsimme joukkoomme kahta

Myyntiassistenttia 

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseen B2B-myyntitiimiin ja soittotiimiin. Myyntiassistenttina toimit osana myyntitiimiä ja kontaktoit asiakkaitamme aktiivisesti markkinoiden ajankohtaisia kampanjoita ja kehittäen asiakassuhteita. Vastuualueisiisi kuuluvat myös erilaiset myynnin tukitoimet, kuten tilausten käsittely, toimitusten seuranta, asiakastietojen päivitys, sekä yleinen asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse. Koska kohtaat asiakkaita päivittäin puhelimitse, odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteista asennetta ja halua kehittää myyntiosaamistasi. Työssäsi käytät myös monia erilaisia järjestelmiä, joten toivomme sinulta hyvää peruspohjaa ja näppäryyttä tietotekniikan käytöstä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 08.00 -17.00. 

Minkälaista tyyppiä etsimme? Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta tai myynnillistä kokemusta myyntityöstä. Kaikkea ei toki tarvitse osata heti, vaan tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja saat tueksesi kannustavat ja mukavat työkaverit. Toivomme sinulta kuitenkin: 

  •     Innostunutta ja aktiivista otetta myyntityöhön
  •     Toimeen tarttuvaa ja motivoitunutta asennetta 
  •     Hyviä vuorovaikutustaitoja laadukkaan asiakaspalvelun takaamiseksi
  •     Itsenäistä työotetta, jossa on sijaa myös tiimipelaamiselle
  •     Ystävällistä ja tarkkaa työotetta kiireessäkin
  •     Valmiutta hoitaa asiakaspalvelutilanteita tarvittaessa myös englanniksi 

Minkälaista meillä on olla töissä? 
Työarki meillä on nopeatempoista, mutta sitäkin hauskempaa ja palkitsevaa. Pääset osaksi positiivista ja ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään it-alan uusimpien tuotteiden parissa yhteistyössä mielenkiintoisten kumppaneidemme kanssa. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssäsi, sekä kattavat työsuhde-edut. Tässä on siis loistava tilaisuus myynnistä ja markkinoinnista kiinnostuneelle päästä tutustumaan it-alan tehtäviin ja toimijoihin!

Liity osaksi F9:n kasvutarinaa! Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 12.08.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi Merkitse viestisi aihekenttään hakemasi tehtävänimike. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä, joten älä jää harkitsemaan vaan lähetä hakemuksesi jo tänään!