(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Go On Oulu etsii asiakasyritykselleen Maustaja Oy:lle

MYYNTIASSISTENTTIA.

Maustaja Oy on perinteikäs elintarviketuotteiden sopimusvalmistaja Pyhännältä. Maustaja toimittaa tuotteita muun muassa kauppaketjuille, tukkukaupoille sekä elintarviketeollisuuden eri tarpeisiin niin kotimaassa kuin ulkomailla. Maustajaan pääset tutustumaan paremmin tämän videon kautta.

Nyt etsimme äitiys- ja vanhempainvapaan ajaksi myyntiassistentin sijaista. Sijaisuus kestää noin puolesta vuodesta vuoteen, mutta työn lopullinen kesto ei ole vielä tiedossa.

Myyntiassistenttina hoidat niin kotimaiset kuin ulkomaillekin suuntautuvat tilaukset vastuullisesti alusta loppuun tilauksen vastaanottamisesta rahtien järjestämiseen, vientidokumenttien hoitamiseen ja laskutukseen saakka. Pidät yhteyttä asiakkaisiin ja eri sidosryhmiin päivittäin sekä hoidat lisäksi muita, päivittäisiä toimistotehtäviä. Olet tarkka, huolellinen ja joustava. Otat vastuun omasta tekemisestäsi ja pystyt työskentelemään niin yksin kuin tiimissä. Työhön saat erinomaisen perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin.

Ihannehakijallamme on:

- Kaupallinen koulutus
- Erinomainen kielitaito (suomi ja englanti välttämättömät, muut luetaan eduksi)
- Kokemus kansainvälisten ja kotimaisten tilausten, kuljetusten ja dokumentoinnin hoitamisesta
- Erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot

Eduksi luemme:

- Elintarvikealan tuntemus
- Muu kielitaito
- Muu, yleinen toimistotyökokemus

Tarjoamme:

- Luotettavan ja vakavaraisen työnantajan
- Erinomaisen perehdytyksen
- Monipuolisen ja vastuullisen toimenkuvan
- Mahdollisuuden päästä tutustumaan niin kotimaiseen kuin kansainväliseenkin elintarviketeollisuuteen

Työ alkaa: Elokuussa 2020
Palkkaus: Elintarvikealan toimihenkilöt PRO/osaamisen mukaan
Työn kesto: Äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuus. Mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.


Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ulla Kolehmainen, puh 044 330 8824 ja Anu Vähäsöyrinki, puh 040 058 0352.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta, sillä aloitamme haastattelut heti. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä.