(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Go On Kouvola

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Haemme asiakkaallemme Kouvolaan

 

MYYNTIASSISTENTTIA

 

Vastuualueinasi ovat muun muassa verkkokauppaan liittyvä asiakaspalvelu, tilausten prosessointi sekä tuotetietojen sekä varaston hallinta. Tavoitteenasi on asiakastyytyväisyyden ja koko verkkoliiketoiminnan prosessien parantaminen ja tehostaminen. Verkkokauppaan ja asiakaspalveluun liittyvien tehtävien lisäksi teet tarvittaessa varaston puolella keräilyä ja purkua.

 

Etsimme reipasta ja työteliästä ihmistä, joka on oma-aloitteinen ja tarkka tekijä. Edellytämme hakijalta alan koulutusta, sekä suomen, ruotsin ja englannin osaamista. Arvostamme myös aikaisempaa työkokemusta toimiston tai varaston työtehtävistä.

 

Aikaisempi tuntemus verkkokauppa-, maksupalvelu- ja lähetysjärjestelmistä sekä ERP ja MS Office työkaluista katsotaan suureksi eduksi!

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.