(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020
Peikko Finland Oy
Peikko on vuonna 1965 perustettu kansainvälinen 1 800 henkeä maailmanlaajuisesti työllistävä perheyritys, joka valmistaa betoniliitoksia ja liittorakenteita elementti- ja paikallavalurakentamiseen. Innovatiiviset ratkaisumme tekevät rakentamisesta turvallisempaa, tehokkaampaa ja nopeampaa. Peikolla on tuotantoa 8 maassa ja oma toimisto yli 30 maassa. Pääkonttorimme ja Suomen tehtaamme sijaitsevat Lahdessa. Peikko on savuton työpaikka. Lue lisää yrityksestä: www.peikko.fi
Toimenkuva
Nykyisen tekijän siirtyessä uusiin tehtäviin, etsimme MYYNTIASSISTENTTIA Peikko Finland Oy:lle.
Myyntiassistentin tehtäviin kuuluvat tilausten käsittely sekä asiakaspalvelu niin puhelimitse kuin sähköpostitse.
Odotamme sinulta
Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja joustavuutta. Myyntiassistentilla on aktiivinen ja tavoitteellinen työskentelyote ja kyky pitää langat käsissä paineen alla. Kokemus asiakaspalvelu- ja hallinnollisista tehtävistä, valmistuskuvien lukutaito sekä muu tekninen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme: Kokoaikaisen työsuhteen vuoden 2020 loppuun. Mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen Peikko Finland Oy:lle. Työskentelet kasvavassa, kansainvälisen yhtiön kannustavassa ja innostavassa myyntitiimissä.
Muut tiedot
Kun sinusta tuntuu, että olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus liitettynä palkkatoiveesi ja cv osoitteeseen sirpa.kilpelainen@eezy.fi otsikolla "Peikko" 8.3.2020 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat tästä rekrytoinnista Eezy VMP Lahti Sirpa Kilpeläinen puh. 050 3384881 / sirpa.kilpelainen@eezy.fi tai Niko Reinikainen puh. 040 3558994 / niko.reinikainen@eezy.fi.
Kesto
Vuoden 2020 loppuun / Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Sirpa Kilpeläinen, Sirpa.Kilpelainen@eezy.fi, 03- 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 08.03.2020 mennessä.