(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Go On Kouvola

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
Haemme asiakkaallemme Kouvolaan

MYYNTIASSISTENTTIA

Etsimme reipasta, monipuolista ja ulospäinsuuntautunutta tekijää, joka tarttuu innostuneella asenteella eri työtehtäviin. Edellytämme hakijalta kaupallisen alan koulutusta, sekä sujuvaa suomen, englannin ja ruotsin kielen osaamista. Arvostamme myös aikaisempaa työkokemusta myynnin tai toimistotyön parista.

Assistentin monipuoliset työtehtävät pitävät sisällään muun muassa erilaisten messujen ja markkinointitapahtumien suunnittelua, markkinointisuunnitelmien laatimista, kotisivujen ylläpitoa sekä taloushallinnon avustavia tehtäviä.

Edellytämme Office -ohjelmistojen sekä graafisten taitto-ohjelmistojen hallintaa.

Työ on kokopäiväistä ja työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde. Tarkoituksena vakinaistua määräajan jälkeen asiakkaamme kirjoille. Työt alkavat heti, kun sopiva tekijä löytyy.
Työaika on 8-16 ja palkka työsuhteen alussa 2300 €/k.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.