(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Lammi-Perustus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Etsimme asiakkaallemme Lammi-Perustukselle myynnin tueksi reipasta ja itseohjautuvaa myyntiassistenttia kokopäiväiseen työhön Vantaalle.

Työtehtäviisi kuuluu tilausten vastaanottaminen ja tilausten syöttäminen järjestelmään, tarjouksien laskeminen pohjakuvista, hinnoittelu sekä markkinoinnin avustavat tehtävät. Seuraat toimitusten etenemistä ja olet yhteydessä B2B-asiakkaisiin tilauksen eri vaiheissa. Vastaat asiakkaiden kyselyihin esimerkiksi toimitukseen liittyen puhelimitse ja sähköpostise. Tulet työskentelemään itsenäisesti ja teet paljon yhteistyötä myyntipäällikön ja tuotannon kanssa.

Odotamme, että olet asiakaspalvelun osaaja, joka omaa kokemusta B2B-puolen asiakaspalvelusta. Plussaa on, jos olet työskennellyt aiemmin teollisuuden asiakkaiden parissa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit itsenäisestä työskentelystä. Olet paineen alla rauhallinen etkä hätkähdä haastavistakaan asiakastilanteista. Haluat tehdä monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja pidät niiden osalta langat tehokkaasti käsissäsi. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja hallitset hyvin myös englannin kieliset asiakaspalvelutilanteet. Lisäksi omaat hyvät it-taidot ja kykenet nopeastikin omaksumaan uudet järjestelmät.

Työajat sijoittuvat arkipäiviin klo 8-16 välille. Tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin, jossa arvostetaan, annetaan vastuuta sekä luotetaan työntekijöihin. Työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen ja selkeä. Saat kattavan perehdytyksen työsuhteesi alussa, jotta sinulla on hyvät lähtökohdat menestyä työssäsi.

Työllistyt asiakasyritykseen Baronan kautta kokopäiväiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.-31.08.2020. Jos koet olevasi etsimämme myyntiassistentti, käy jättämässä hakemuksesi ja CV:si järjestelmämme kautta jo tänään! Kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 02.02.2020 mennessä. Aloitamme hakijoiden käsittelyn hakuaikana ja etenemme soveltuvimpien hakijoiden kanssa mahdollisimman pian.

Rekrytoinnista vastaa Barona ja lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Katri Vaimaa, 044-5321016.