Myyntiassistentti
Modeo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Modeo (www.modeo.fi) on yksi Suomen suurimmista ja nopeimmin kasvavista toimisto- ja designkalusteiden maahantuojista ja jälleenmyyjistä. Yrityksen yli kymmenvuotista historiaa siivittänyt kasvu ja vuodesta toiseen jatkunut noste kertoo paitsi Modeon vahvuuksista ketteränä ja luotettavana toimijana, myös erinomaisista pitkäikäisistä asiakkuuksista.

100% suomalaisen, yksityisomisteisen liikeketjun seitsemän myymälää ympäri maata, edustavat yli 100 kansainvälistä brändiä. Merkittävien B2B-asiakkuuksien ohella Modeo toimii paitsi valtion, myös useiden kaupunkien ja kuntaliittymien sopimustoimittajana.

 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme haemme Helsingin toimipisteeseemme

MYYNTIASSISTENTTIA

vastaamaan myyntilausten ja tarjousten käsittelystä sekä myynnin raportoinnista.

 

Työtehtävät

Myyntiassistentin tehtävässä vastaat erilaisista myynnin tukitoimista. Toimit päivittäin tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin ja logistiikkatiimimme kanssa. Käsittelet tarjouksia ja tilauksia toiminnanohjausjärjestelmässämme, avustat tarjousten teossa ja tuotetilauksissa sekä vastaat osaltasi myyntiprosessin etenemisestä oikea-aikaisesti. Lisäksi myynnin raportointi asiakkaillemme kuuluu työtehtäviisi.

 

Edellytämme

  • Järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja
  • Innostunutta, positiivista ja ulospäinsuuntautunutta asennetta
  • Erinomaisia Excel-taitoja
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa
  • Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä on eduksi

 

Tarjoamme

Vastuullisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset näköalapaikalle toimistokalustekaupassa. Opit ymmärtämään koko myyntiprosessin eri vaiheet tarjouksesta tuotteiden toimitukseen ja jälkimarkkinointiin saakka. Saat palvella yritys- ja julkishallinnon asiakkaita sekä tutustut kotimaisten ja ulkomaisten tavarantoimittajien tuotevalikoimiin ja toimintatapoihin. Työyhteisömme on nuorekas, monikulttuurinen ja savuton. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Arabianrannassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen otsikolla ”Myyntiassistentti” osoitteeseen rekry@modeo.fi ja kerro meille, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään.

Toivomme pikaisia hakemuksia ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, hakuaika päättyy 31.1.2020.

Lisätietoja: Myyntijohtaja Mika Järvinen (mika.jarvinen@modeo.fi tai tiistaina 21.1. ja 28.1. klo 14-16 numerossa 020 7920 286)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot