(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
FINN-KORKKI OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Etsimme Finn-Korkki Oy:lle Myyntiassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Myyntiassistentin tehtävässä toimiminen edellyttää sinulta itsenäistä työskentelyä, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyvää organisointikykyä, monitaitoisuutta, sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tietokoneen sujuva käyttö ja erilaiset ohjelmat ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja, eduksi katsomme Sonet:n käyttökokemuksen. Työtehtävät pitävät asiakaspalvelun lisäksi sisällään mm.: tilausten- ja kuljetusprosessien hallintaa ja laskutusta, tehtävänkuva ja vastuualueet muokkautuvat työsuhteen edetessä.

Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Katsomme tehtävään sopivan koulutuksen eduksi tehtävään hakiessa, kuitenkin koulutusta ja kokemusta tärkeämpänä pidämme hyvää asennetta ja kykyä pitää monet langat käsissäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa työskentelyäsi ja tuloksiasi arvostetaan. Tehtävä alkaa heti/sopimuksen mukaan ja jatkuu huhtikuun loppuun asti, mahdollisuuksien mukaan myös pidempään.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Huomioithan ettemme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.