(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Go On Ylivieska

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritysketju, jonka avulla kokoat yrityksesi tarpeita parhaiten vastaavan voittajajoukkueen.

Olemme luotettava henkilöstökumppani ja panostamme vahvasti kokonaisvaltaisten henkilöstöpalveluratkaisujen kehittämiseen. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen.

Etsimme Go On Finlandiin (Go On Yhtiöiden emoyhtiö) energistä ja sanavalmista MYYNTIASSISTENTTIA toimimaan monipuolisesti ketjun myynnin tukena. Myyntiassistenttina olet osa ketjun myyntitiimiä ja hankit suunnitelluista kohderyhmistä liidejä myyntiorganisaatiolle. Tehtävänäsi on aktiivinen uusasiakkaiden kontaktointi (pääasiassa puhelimitse), sekä muut myyntiä tukevat toimet. Toimipaikkasi on Ylivieskassa.

Odotamme sinulta:
- Vahvaa myynnillistä asennetta ja kykyä ajatella myynnin näkökulmasta mikä yrityksiä parhaiten palvelee
- Motivoitumista selkeistä tavoitteista ja päämääristä
- Paineensietokykyä ja vastuullisuutta
- Oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta

Eduksesi katsotaan
- Kaupallinen koulutus
- Kokemus vastaavasta työstä


Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen henkilöstöpalvelualaan vakavaraisessa, vahvasti kasvavassa yrityksessä. Potentiaaliset asiakaskohderyhmämme edustavat monipuolisesti suomalaista yrityskenttää niin kokonsa, kuin toimialansakin puolesta. Meillä Go Onilla pääset osaksi ammattitaitoista ja rentoa työyhteisöä, jossa osaamistasi ja kehittymistäsi tuetaan.

Mikäli olet etsimämme vahvistus Go On Finlandin joukkueeseen, laita hakemus palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa myyntijohtaja
Juha Kalajanniska, 040 821 7511, juha.kalajanniska@go-on.fi