(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Nordic Lifestyle Import Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Nordic Lifestyle Import Oy on nopeasti kasvava lifestyle-tuotteiden maahantuoja ja branditalo, jonka markkina-alueina ovat Pohjoismaat sekä Baltia. Brandivalikoima kattaa useita suosittuja brandeja mm. PopSockets ja Chillys Bottles. Asiakkaitamme ovat fashion/lifestyle -ketjut, päivittäistavaratalot ja teleoperaattorit. Nuorekas ja dynaaminen pieni tiimimme työskentelee Helsingin keskustassa, trendikkäällä Punavuoren alueella.

Yrityksen liiketoiminnan kasvun vuoksi haussa on heidän osaavaan joukkoonsa ammattimaista

Myyntiassistenttia

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Myyntiassistentti tulee omalla panoksellaan tukemaan yrityksen pientä, mutta ammattimaista myynti- ja markkinointiorganisaatiota. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat mm.

  • Asiakastilausten käsittely ja syöttäminen järjestelmään
  • Asiakaslaskutuksen hoitaminen
  • Tuotetietojen ylläpitäminen ja päivittäminen
  • Kokonaisvastuu E-commercen tilauksista
  • Tilanteen mukaan yleiset myynti- ja markkinointiorganisaation tehtävät sekä asiakaspalvelutehtävät

Eli monipuoliset työtehtävät kasvavassa asiantuntijaorganisaatiossa!

Ammattimaisessa työporukassa arvostamme yrittäjähenkistä työotetta, oma-aloitteista asennetta sekä halua kantaa vastuuta yrityksen päivittäisen toiminnan sujuvuudesta.

Olet jo hankkinut itsellesi työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa sekä hyviä MS-Office -taitoja. Persoonana olet energinen ja oppimishalukas tiimipelaaja, joka haluaa työskennellä välillä hektisessäkin työympäristössä. Muut tietotekniset taidot ja hyvän kielitaidon luemme eduksesi.

Tehtävästä lisätietoja antaa SK Consulting:n konsultti Pekka Suuripää (puh 040 487 3787, pekka.suuripaa@skconsulting.fi). Tartu tilaisuuteen lähettämällä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen sekä tiedot mahdollisista suosittelijoista pikaisesti, viimeistään 19.8.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.