(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Haemme nyt osaavaan ammattilaisten joukkoon Berner Pro -liiketoimintayksikköön

MYYNTIASSISTENTTIA

terveydenhuollon ja eläinten hyvinvoinnin liiketoimintoihin.

Tehtävässä vastaat monipuolisesti erilaisista myynnin tukitoiminnoista; varmistat myyntiprosessien oikea-aikaisuuden ja sujuvuuden, koordinoit tapahtumia tuote- ja näytetilauksineen sekä teet tiivistä yhteistyötä ulkomaisten toimittajien kanssa tuotehallinnan osalta. Toimit sisäisesti hyvässä yhteistyössä tuotehallinnan ja markkinoinnin kanssa sekä olet tarvittaessa yhteydessä asiakkaisiimme.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet tarkka, joustava ja itseohjautuva henkilö, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä positiivinen asenne. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja IT-taitosi (erityisesti Excel) ovat ajan tasalla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn sekä vakavaraisen konsernin edut. Työskentelet mielenkiintoisten ja merkityksellisten tuotteiden parissa sekä saat mahdollisuuden oman tehtävän kehittämiseen dynaamisessa työympäristössä. Tukenasi on innostunut ja aktiivinen tiimi sekä koko Bernerin osaava organisaatio. Työsuhde on määräaikainen ja sen arvioitu kesto on 30.9.2020 saakka.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p 0400 426 127, varmimmin 8.7. klo 11-12 ja 29.7. klo 9.30-10.30, tai Bernerillä johtaja Päivi Käyhkö, puh. 040 517 9359, varmimmin 8.8. klo 9.30-11.00. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets 9.8.2019 mennessä.