(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

Haemme nyt pääkonttorillemme Helsinkiin hyvän palvelun asenteen omaavaa, energistä ja oma-aloitteista Myyntiassistenttiä tukemaan pääasiallisesti Myyntiorganisaatiomme tarpeita.

Myyntiassistentin tehtävässä olet näköalapaikalla, merkittävässä ja monipuolisessa roolissa tukemassa yhtä tärkeimmistä tiimeistämme, myynti-tiimiämme. Työskentelet tiimin oikeana kätenä, sovittelet aikatauluja, hoidat matka- ja tapahtumajärjestelyjä, työstät myyntimateriaalia ja avustat myynti- ja sopimusprosessissa.

Tehtävä vaatii suomen ja englannin kielen vahvaa, sekä suullista että kirjallista osaamista, oma-aloitteellisuutta, järjestelmällisyyttä ja jämäkkyyttä. Sinulla tulee olla kyky mukautua nopeasti vaihtuviin tilanteisiin, taitoa saada asiat tapahtumaan, ratkaista ongelmia ja tarttua rohkeasti asiaan kuin asiaan. Omaat positiivisen, palvelualttiin ja ystävällisen, Can Do-asenteen.
Työssä menestyäksesi sinulla tulee olla erinomainen IT-osaaminen (MS Office), tehtävään soveltuva koulutus sekä vahvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän dynaamisessa tiimissä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ammatillisesti suuressa kansainvälisessä organisaatiossa.


Mikäli olet etsimämme henkilö, hae paikkaa oheisen linkin kautta heti tai viimeistään 15.7.2019 mennessä. Liitäthän CV:si myös mukaan hakemukseesi.