(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Metsä Wood

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme

MYYNTIASSISTENTTIA

sahatavaramarkkinoiden tiimiin.

Millainen työ sinua odottaa?

Haemme Metsä Woodin Lohjan asiakaspalvelukeskukseen myyntiassistenttia kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat sahatavaramarkkinoidemme tilausten käsittelystä ja sopimusten hallinnasta. Toimit myynnin ja tehtaiden tukena ja koordinoit tilauksia sekä tarjoat ulkoista ja sisäistä asiakaspalvelua. Lisäksi tehtäviisi kuuluu toimitusasiakirjojen käsittely osana toimitus- ja laskutusprosessia.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi tradenomi tai vastaava) ja kokemusta vientiasiakirjojen tekemisestä. Lisäksi kokemuksesi metsäteollisuusalalta katsotaan eduksesi. Henkilönä olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvä stressinsietokyky ja työskentelet tehokkaasti myös paineen alla. Suomen kielen lisäksi sinulta odotetaan sujuvaa englannin kielen taitoa.

Lupauksemme sinulle

Puutuoteteollisuus on vientivetoista ja kasvavaa liiketoimintaa. Metsä Woodin ammattilaiset vastaavat työllään globaaliin kysyntään, kun eri aloilla kaivataan kestävämpiä ratkaisuja. Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta!

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, kattavan perehdytyksen ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista. Pääset osaksi tiivistä ja mukavaa työyhteisöä, joka toimii tukenasi päivittäisessä työssäsi.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi asiakaspalvelupäällikkö Nina Karlssonille, (p. 0505705037).

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu määräaikaisena 31.3.2020 saakka.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi.

Haku on auki 20.6.2019 saakka. Menestystä hakuun!