(Poistunut julkaisusta)

Myyntiassistentti
Viafin Process Piping Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Koetko taloushallinnon tehtävät mielenkiintoisiksi ja haastaviksi? Onko sinulla valmiuksia toimia muuttuvassa toimintaympäristössä ja ottaa uusia haasteita vastaan? Samaan aikaan nautit kuitenkin myös taloushallintoon kuuluvista rutiinitehtävistä. Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Viafin Process Piping Oy etsii Tampereelle taloushallinto-tiiminsä uutta jäsentä, myyntiassistenttia. Tehtäviisi kuuluu monipuoliset myynti- ja ostoreskontratehtävät, hankinnan tuki sekä erilaiset avustavat tehtävät. Toimit myös taloushallinnon yhteyshenkilönä asiakkaiden ja toimittajien suuntaan. Tehtäväkenttää on mahdollista myöhemmin laajentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan myös muihin liiketoiminta-alueen tehtäviin.

Olet vastavalmistunut tradenomi tai muutaman vuoden työkokemuksen omaava osaaja. Ennen kaikkea olet innostunut ja ennakkoluuloton henkilö valmiina tarttumaan uusiin taloushallinnon haasteisiin. Olet järjestelmällinen ja organisointikykyinen sekä asiakaspalveluhenkinen.

Viafin Process Piping on osa Viafin Service Oyj:tä, joka kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Viafin Servicen kasvustrategian mukaisesti tavoittelemme laajentumista uusiin palveluihin ja yhä suuremmille markkinoille sekä 100 miljoonan euron liikevaihtoa vuoteen 2022 mennessä. Tämä tarjoaa hyvät kehittymismahdollisuudet. Meillä on dynaaminen ja nuorekas ilmapiiri, ja töitä tehdään tosissaan mutta ei totisena. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si meille alla olevan linkin kautta viimeistään 19.5.2019. Saatamme olla yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhteyttä rekrytoinnissa avustavaan Baronan rekrytointikonsulttiin Kaisa Lukkariseen puh. 050 302 5852.